Балога закликає українців саботувати заправки російських компаній

7
5

За словами політика, екологи в усьому світі протестують проти дій Кремля, захищаючи грінпісівців.

"От наприклад, у Німеччині заблокували мережу газпромівських заправок.Хочу нагадати, що серед затриманих у Росії є і громадянин України, якому загрожує до 15 років в’язниці. А в Україні також є газпромівські заправки. І якщо Кремлю по барабану на ноти МЗС, то простому українцю ніщо не заважає вдарити їх доларом і об’їжджати десятою дорогою заправки, які належать російським компаніям", - зауважив народний депутат.

Коментарі

9
999

Путін закликав саботувати пости Балоги у ФБ і наказав заблокувати його рахунки. Балого продовжу є писати всяку дурню на Путіна, бо то істерика. Він здогадується, що Путін знає про ще якісь Вітьові рахунки???

3
321

Балога закликає святкувати день сурка. Всі впали на коліна, подякували великому генієві порад та фесбучних постів і.. забили на всі його патякання.

П
Простак

Якою була би реакція п.Балоги, якби "грінпісовці" з плакатами залізли на капот його ВЛАСНОЇ автівки і протестували ? А залізли у морі вони на платформу, яка є ВЛАСНІСТЮ "Газпрому". Хіба приватна власність не "охороняється Законом" ?

У
Ужгород

Правильно.Ми мусимо мати свої заправки.Невдовзі буде нова на Шумній, ще побудуйте панове їх на Корзо і Петефі..

Й
Йончі

А чому лише заправки? А російські банки чому заробляють на нас?

Читайте також