Балога: Збори більшості тягнуть на узурпацію влади

16
7

Народний депутат прокоментував спроби Партії регіонів та її союзників провести засідання парламенту поза межами сесійної зали.

«Одна справа, якщо більшість зібрала в прямому ефірі «Збори трудового колективу». Конституція це їм не забороняє. Але інша справа, якщо вони зібралися голосувати і ухвалювати якісь рішення від імені Верховної Ради. Бо тоді це буде називатися узурпацією влади і оцінювати такі «збори» можна буде лише виходячи з норм Кримінального кодексу», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Г
Гість

Хто би говорив. Главний "Помаранчевиць" Закарпаття мабуть забув як у свій час Наша Україна також проводила АЛЬТЕРНАТИВНІ засідання.

Т
Толя

Валєра красавчик! Ригіанали забашляли йому щоб він Балогу поливав а виходить своїх обосрав. Дословно цитую: "Україні потрібні нові, незаплямовані політики і урядовці, а не старі казнокради і корупціонери" А тепер дивимося хто у нас у владі - Януковичі, Азарови, Арбузови, Ледиди з коньми. Дайош революцію з вилами!!!!

В
Валера

Треба платити гроші Карасьову за дурно, най мало перепочине, бо то вже надоїдає людям, так треба було гавкати в 2010 році, але тоді хлопці робили видержку і ставки, вони що думали що Янукович дасть балогові право підпису як Ющенко і збирати всі вершки? Наївні Єцуни. Скоро вже і чухати треба буде за бугор, не зря комерційні структури поспіхом розпродують. Самі винуваті, втратили таку довіру народу, най зараз попровбує Балога вивести 10 тисяч людей на площу в Мукачеві. А не має дурних. Україні потрібні нові, незаплямовані політики і урядовці, а не старі казнокради і корупціонери. Ось чого люди поки не виходять масово на вулиці, бо не бачать різниці між теперішніми і минулими, такими як Балога.

Ю
юрист

Микола, не только юрфак, но и все разом взятые украинские вузы! такого эксперта еще поискать надо! один-единственный знаток всего на свете...

П
політолог

а він у нас майстер на всі професії)) як то кажуть, талановити людина талановита в усьому. а, як ми з вами знаємо, щоб коменти у фейсбуці строчити, великих талантів не треба)) хватить і одного "таланта" - карасьова. він поки що справляється із поставленим завданням

М
микола

А что Б.В.И. успел уже и юрфак окончить?

П
політолог

ну так а що їм лишається робити, якщо дибілі з опозиції працювати нормально не дають? одна справа кидатися популістськими заявами і на камери грати у шоу "блокування". а зовсім інша - робити якісь конкретні справи. цирк на дроті!

Читайте також