Балога здивований, чому Порошенко досі не відкликав Гаваші

8
8

А також усіх інших працівників посольства України в Словаччині.

- У всій цій історії з цигарками і працівниками посольства України в Словаччині дуже багато темних сторін. Але головна загадка полягає в наступному. Коли прочитав цю новину, очікував від Президента, який згідно Конституції відповідає за зовнішню політику, що він негайно відкличе посла і звільнить усіх співробітників посольства. Наголошую - усіх. Бо це - величезна ганьба для держави і для Гаранта, чиї підлеглі займаються контрабандою. Чи він іншої думки? - зауважив народний депутат Віктор Балога.

Нагадаємо, що в минулу суботу на КПП Лужанка затримали мікроавтобус, вщент забитий контрабандними цигарками, яким керував родич секретаря посольства України в Словаччині та прикривався дипломатичним паспортом.

Коментарі

Р
Руснак

ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮВУ:"НЕ ЦЕНЗУРА, А КУЛЬТУРА!" Люди не заслужили обы на них лляли всяку немзу і явну брехню.

Р
Руснак

До 10:32.Видко, што Вы не воспитана людина по манері везти бисіду.Нащет языка утягнотого з одного місця то судження по собі з яким Вы йдете по жизни.Про моє сущестованіє Віктор Іванович і не догадується і в вочі ня нигда не відів.Так што уд моїх коменту йому не студено і не тепло. Я проста людина, але віруюча в Христа.Тому согласно Біблії по ділам їх узнаву.За четверть віка у нас помінялося власти до гуты і множество з них хотілося розправити з Балогом і кібы мали хоть малейші зацепки із того што Вы наплелили то давно згноїли бы вже го.Айбо то брехня. Вам не ганьба так говорити? Мы Слава Богу і стараніями Балог спукуйно жыєме.Побзирайте кругом, што ся творіть.Далеко не треба йти, Ужгород наш чисток обл.центр.Стрілянина, нехарь, ганьба комусь вказати варош. А у нас порядок, турісты толпами ходять.Дворы ремонтуються,мосты, вулиці.Бюджет перевиконується, тяжкохворі забезпечені лікарствами... Што вам треба? Совість утратилисьте? Нигда не ціните то , што маєте.За то вас Бог накаже!

0
07

знымыть цензуру,прочитаєте много нового

0
07

ЦЕНЗУРА

БН
безбожникам ниє справедливости...

...люди ви щи все в совку жиєте?...каждий рвеся гурі у владу ци гроші титули бо там суд иншакий...все робіть приклад...пудвер вам дако наркоту...вам тюрьма кіть жебрак...жона у найми діти пуд городину...а тот што пудвер догАну) дустане...маймного уженуть з роботи...то вже пак гута бье вшитку файту паскуди і застати нікому...Бо Бог їм нико...иншак як такоє робити...

Р
Руснак

До Чистильщика. НЕ ЦЕНЗУРА,А КУЛЬТУРА! Ми Закарпатці вихований народ і не допускаємо вульгарних образ, та і образ загалом.Адміністрація сайту скрупульозно відсіює безкультурний хлам. Мукачеву поталанило із нашим представником у верхівці владних структур-це Віктор Іванович Балога, який живе проблемами нашого краю.Тому модерація блюзнірських, безпідставних, нерозумних коментрів на адресу нашого депутата-ЦЕ ЧЕСНА І ПОТРІБНА СПРАВА!

В
віталька

Пецьо-гідрант просто думає кого слідуючого курєра послати, щоб і сигарети злив, і % получив. Йому пофіг "величезна ганьба для держави", у ньго фабрика у Липецьку простаює, та й нежданчик в Панамі вийшов, це ж треба всьо "порішати".

Ч
Чистильщик

Ц Е Н З У Р А !!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також