Балога: Зрозуміти мовчання президента стосовно дій Росії важко, але можливо

12
7

На думку політика, якщо президент почне діяти, його підтримають як на Сході, так і на Заході

«Однозначно не можна зрозуміти відсутність адекватної реакції з боку української влади. Замість неї прем’єр розповідає байки про «врегулювання» і що підписавши угоду з ЄС, ми мусимо поглибити торгівлю з МС», - зауважив народний депутат.

«А де негайна перевірка солодощів фабрики «Красний октябрь» і концерну «Бабаєвський»? Де додаткове експортне мито на автомобілі, які не відповідають європейським стандартам безпеки? Де антидемпінгове розслідування стосовно російського алкоголю? Ну і на сам кінець, можна ініціювати розірвання угоди про постачання російських твелів на українські АЕС. І це лише те, що лежить на поверхні, а насправді важелів впливу на Росію набагато більше. Впевнений, якщо президент почне діяти, його підтримають як на Сході, так і на Заході», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

9
911

Овощі із ФБ! Закрийте нарешті пельки і змиріться з тим, що Балога знову на коні! Моськи гавкають, а караван іде.

1
12

Чому ж українські можновладці не можуть адекватно відреагувати на виклики з боку Росії? Виникає багато запитань. У тому числі не дуже зручних.

Ч
Читач

Питання до Балоги. А звідки у вас взялось 400 млн. в швейцарському банку?

В
Виборець

Він перерахував "важелі впливу", щоб них звернули увагу, бо в такому разі рахунки розблокують? А дзуськи! Сили тепер на п"ятій точці і смокчи лапу. Зима для тебе буде довгою, суворою і холодною...

Д
Данік

пане Вікторе, розумієте, мовчання взагалі дуже легко трактується, от дивіться, все просто: мовчить Балога, значить заблокували Фейсбук....

F
Fredy

Ніяк вітьок не може пробачити росіянам за своє заблоковане в швейцарії бабло. Так і продовжує кудахтати з фейсбука...

С
сивлюський

Ех Вітя, Вітя..... Твої би мозги та Президенту, а так маємо овоща в оточенні 5 колони.

Читайте також