Балога: журналісти загнали Януковича у глухий кут

9
7

На думку політика, шанси Луценка вийти на свободу зросли.

«Поставивши перед Януковичем питання руба по Луценку і Тимошенко, західні журналісти таки загнали його в глухий кут. Маски зірвані – Президент дуже навіть прозоро натякнув, що впливає на судову систему. Принаймні є перший результат європейського вояжу Януковича. Можна стверджувати, що шанси Луценка вийти на свободу зросли. Але суспільство і депутати повинні швидко думати як змусити зробити судово владу вільною», – зауважив народний депутат.

Коментарі

С
спок

Чегой-то кута я не заметила,ответил спокойно и уклончиво,а это присуще дипломатии,не на рынке же,все таки.

М
миня

Журналисты загналы Януковича в глухый кут а Балогу в погриб.

С
Соні

Щось у вас атрофоване сприйняття "прозорих натяків". Президент сказав тільки те що мав сказати і жодних прозорих чи напівпрозорих натяків не треба там шукати

У
ув.Ветер

Балога начинал етот безпредел ,еще будучи в СДПУо,и все его устраивало, пока не коснулось семьи,(и то не факт что ето не игра на следующие выборы)естественно что нас будут заедать блохи, а мы будем скулить выбирая таких представителей.

В
Ветер

Вы уважаемые нижеотписавшиеся волнуйтесь лучьше за себя.А то вы как шавки лишь бы полаять на когото а свои блохи заедают.Балога сказал по делу и нечего тут скулить

П
Простяк

Балога боїться, що знову спливе справа по вбивстві Геші (депутата Закарпатської обласної ради Михайла Токаря з Мукачева), яке сталося в грудні 1998 року!

ЩЗ
щось захвилювався В.І.

можливо накопають і на нього, а начиналося все при Ющови і голові секретаріату Юща

Читайте також