Балога звернувся до Азарова за поясненням, чому не ростуть студентські стипендії (ДОКУМЕНТ)

16
8

Народний депутат надіслав звернення уряду, відповідь на яке має бути дане протягом 10 днів.

"На прохання Андрія Черних направив Азарову депутатське звернення з приводу невиконання доручень Президента по підвищенню стипендій. На звернення студентських активістів Микола Янович відповідає мовчанням. Мене, як народного депутата, він проігнорувати не зможе. Тому у розпорядженні Азарова є 10 днів, щоб придумати пояснення, з яких причин він саботує доручення Президента. Час пішов", - зауважив Віктор Балога, додавши копію звернення на свою сторінку у Facebook.

Коментарі

С
Студентка

Уже навіть першокурсникам відомо,що повністю готове і чекає підписання після розгляду у ВР найближчим часом рішення уряду про чергове підвищення стипендій всіх рівнів. Зрозуміло, що се відомо і п.Балозі і його клеркам. Який роблять маневр? Направили публічний запит, знаючи, ош рішення і так буде прийняте, але типір се вже мож буде показати, як результат свої роботи. Дєтский садик.

Я
Якорь

Балога внушив собі що лиш йому Азаров на протязі 10 днів повинен відповсти на звернення. Хочу пояснити Віктору Івановичу що всі члени уряду, в тому числі. Азаров по закону мають дати відповідь на любі депутатські звернення чи запити всім без виключення депутатам ВР України, а не тільки Балозі, як це хоче представити Віктор Іванович :))) та що ц всі " час пішов" для зашорених лохів з Барви!:))

М
Маверік

Приторможеному Миколі хочу сказати що най коли ти вийдеш на пенсію та тобі ніколи ніхто її не платить і ти поймеш як студентам жити зараз

Н
Незалежний

Балога хай почне переписуватися з Азаровим. І може дуже просто скинути йому це повідомлення через фейсбук і тоді точно йому відповість Азаров. Балога просто тепер не платить своєму прес-секретарю він всю дурницю пише у фейсбук, а журналісти звідти все беруть.

МС
Микола Староста (Жалива)

Цікаво, що Балога на сьогодні засіданні ВР чомусь був відсутній.... видно писав звернення.

МС
Микола Староста (Жалива)

Віктор Іванович думає, що він ще у Секретаріаті Президента тому вимагає виконання доручення і Віктора Януковича.

В
Вітя

Якби у тексті не було згадки про фейсбук то я думаю люди ітак би зрозуміли що без фейсбука не обійшлося,адже балога без нього не може ніяк

С
Студент

А чому б це раптом вас так почали турбувати стипендії? Невже і там знайшли собі вигоду?

Читайте також