Балога звернувся до Генпрокурора щодо вибуху авто Євгена Ісевича

27
24

Про це повідомив народний депутат на своїй сторінці у Facebook.

"В ці хвилини в реанімації ЦРЛ Мукачева лікарі борються за життя Євгена Ісевича. Сьогодні вранці, за дивних обставин вибухнула його машина і якраз в той момент, коли Євген перебував за кермом. І це не той випадок, коли можна повірити в технічні проблеми, чи простий збіг обставин, бо на останніх довиборах в Закарпатську облраду він був спостерігачем на окрузі, де перемогу здобув Андрій Балога. Більше того - в день виборів на Євгена було вчинено напад з боку кандидата в депутати Івана Чубирка", - зауважив політик.

"У зв’язку з цим є серйозні підстави говорити про причетність до цього випадку політичних опонентів. Особливо, якщо головний із них має багате кримінальне минуле і перебував у міжнародному розшуку за участь в мукачівських подіях 2004 року. З цього приводу направив звернення до генерального прокурора з вимогою взяти розслідування цього випадку під особистий контроль. Бо це не звичайний кримінал – це використання бандитських методів для боротьби з політичними опонентами", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Д
Дмитро

Сам придумав, сам зробив, сам нашумів і почав піартися. Нічого святого. Хоч на чому зробить собі коментар.

П
Підгорянець

Балогови так і треба, бо за цих хлопців типу (Чубірки) давно би вже забули якби він свого часу з Ющенком навели порядок в державі та не боролися з Юлею, але для того треба було самому перестати красти і вести інтриги за капусту. Тож Балога вибрав другий варіант - гроші, а зараз має те, що має і скаржитися йому треба лише на себе, на свою совість.

З
Закарпатець

А просто зави ПР і Чубирка не Балога писав, от і не вигідно, чи то "нє вєлєно", не угодно. Воно суперечить одній лінії. Та і заперечувати нічим. Бо роздули скандал із того, де його не було чи самі ж і стали його ініціаторами. от і все. Балога брехло, невиносимо вже це дивитися. Читати цей сайт шкідливо для здоров'я.

F
Fredy

А чому на мук.нет не опублікована заява міської організації ПР та відповідь Чубирка? Боїтесь, що читачі задумаються та зрозуміють, що заяви балоги - пустий дешевий піар? Навіть на людській біді він не зупиняється трошки пропіаритись.

М
Марко

Можна подумати несправність у машині не можна підстроїти... Навпаки, робили так, щоб комар носа не підточив!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

бажане хочете видати за реальне? просніться! коли в камеру згорання попадає бензин та не згорів він виприскується в глушак з кислородом (горюча суміш)інші робочі поршні до глушака іскри кидають і так проходить вибух у глушаку ! якщо вам мало дуйте в сервіс де ремонтують паливні системи! вам дорога у вільшани !

Е
Еколог

сашику то ще фігня почитай шо наисали на бидлосайті новини закарпаття , я в ступорі

О
Олександр

Фріда Балога кажеш розводить кримінал??? Ти що, тупе, чи дурне??? Зараз вже ситуація в країні вцілому на стільки перейшла всі рамки, що всі прекрасно знають хто його розводить. А ти тут хочеш свій базар не фільтрований комусь втюрити. Втюрюй тому, для кого його тюриш!!!!!

О
Олександр

QQrudza QQ QQshkovich Не сердиля, але ти ідіот???? Повторюю тобі, що ознайомся з інструкцією. Задовбав ти вже. Засоряєш тут ефір своїми проплоченими припущеннями. Молися щоб надалі і з тобою так не зробили. Сьогодні ти свій, а завтра все змінитися може. Такщо я думаю що цю дискусію потрібно закінчувати. Був би на його місті хтось не дай Боже з твоїх близьких або рідних, то не так би ти співав!!!!! Я правий????

Е
Еколог

Фріда лежи не вставай , незабудь таблетки приняти

Ф
Фріда

Це все підстроєно! кому непонятно??? Балога починає кримінал розводити своїми руками. Чого він хоче добитис - і так понятно, страшно шо він не гребує ніякими методами і головне людьми і їх життями.

Е
Еколог

Кукурузо - коли іде перелив то бензин переливається обратно в бак , не пищи дурниць

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

олександр! коли іде перелив не є згорання в глушак викидується топливо!!! і до одного міста чи нова чи ні машина! не пиши про те про що не знаєш!

ХА
Хустське АТП 12142

У нас на підприємстві такого ніколи не станеться, бо всі ТЗ у нас справні!

О
Олександр

QQrudza QQ QQshkovich Як можна зробити прокачку у інжекторному моторі? Якщо, згідно твоїх куплених припущень бензин потрапив у вихлопну, то займання відбулося б на першій або другій передачі при розгоні ТЗ, так як при цьому оберти двигуна практично завжди найбільші. Знаєш що? Давай хоча б перед тим як таке писати та ознайомся з технічними характеристиками автомобіля, та прочитай якусь інструкцію. Щось типу "Експлуатація транспортного засобу для ЧаЙнИкІв" )))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

читай тему на топови!не задню частину вихлопної дивіться а біля глушака! часто від прокачування туда попадає бензин (коли троїть мотор)та стає вибух та інколи спалахує!.....http://www.mukachevo.net/UA/News/View/77776-%D0%A3-%D0%9C%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D1%96-%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%8F%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%96-%D0%A4%D0%9E%D0%A2%D0%9E-%D0%92%D0%86%D0%94%D0%95%D0%9E

О
Олександр

Fredy Пофа бе!!!!

О
Олександр

QQrudza QQ QQshkovich Мозок у тебе не ісправний!!! Вибух чули майже всі жителі мікрорайону. Кондиціонер у жигулях так вибухнути не може ))) Шутнік...

JP
judas priest

Дуже шкода молодого хлопця.А чубирко красава.Видно що історія його нічому не навчила.То з жидами обрізаної партії,то з ПРдунами,але тільки не з людьми.Віктор Іванович,та посадіть його вже надовго.

F
Fredy

Балога вже забрехався до неможу. Який підпал на ходу? А якщо був вибух, то де вибуховий пристрій? Маразм у рядах єц крепчає, відчувають завидівські комерсанти, що не довго їм залишилось царювати в Мукачеві. Не можуть вони пробачити Чубіркові результатів довиборів в обласну раду, коли лише завдяки підробленим протоколам з циганського табора синішка тимчасово став депутатом.

ДЖ
Друг Жені

Машина абсолютно нова. Газу там не було вона бензинова. Такщо не треба про газ придумати і якісь неісправності. Тупий підпал і всім ясно хто це подстроїв

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

если она на газе то может! можливо переобладнання зробили з порушеннями чи вийшла із строю газова ситем можливо має кондиціонер в машині яке теж на десятках не добре працує та вилитіла електропроводка!

А
Артем

Еще ни одна машина сама не загорелась со стороны багажника или бака. Тем более десятка и с самого утра

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

навіщо робити з неспавної машини політичну піар кампанію.

Читайте також