Балога звернувся до Порошенка, щоб біженців з Донбасу задіювали на рівні з іншими

8
7

Політик акцентує: влада не повинна будувати стосунки з суспільством за принципом «нехай лохи пашуть».

- В усьому є своя межа. Допомога людям, які тимчасово покинули свої домівки – не виключення. Більше того, вони цю межу дозволеного у питанні гостинності уже перейшли. Зараз буде черговий етап мобілізації, і на Донбас знову поїдуть воювати хлопці з Заходу і Центру. А здорові мужики у працездатному віці що – знову будуть відлежуватися по дачах в Карпатах? Чому ці люди, які втекли під маркою біженця, досі ледарюють, п’ють, влаштовують безпорядки і глузують з місцевого населення? Не кажу, що всі переселенці однакові, є й ті, хто працюють, заробляють і знаходять своєї місце в суспільстві. Але таких одиниці, - зауважив Віктор Балога.

- Так ось багатьом, і я не є виключенням, не зрозуміло, з яких причин цих «біженців» не призивають до Збройних Сил. Чому ці люди не займаються відновленням звільнених міст? І взагалі чим пояснити їхнє привілейоване становище в суспільстві? Тому, направив з цього приводу звернення президентові Порошенку. Не можна вічно експлуатувати одних і тих же: вони спочатку звільняли Київ від Януковича, зараз – Донбас від терористів і при цьому вмудряються годувати різних біженців. По-моєму це уже занадто – влада не повинна будувати стосунки з суспільством за принципом «нехай лохи пашуть», - додав він.

Коментарі

ЇС
їм спасибі сказати необхідно

Ми повинні їм спасибі сказати що не узяли в руки зброю... а п'ють тому, що зняти шок іншими способами не можуть. Дай бог нам ніколи не випробувати того, що вони пережили із-за українського дебілізму!

1
1

Молодець , Віктор Іванович 100 %

ВM
Вебсамер Misanthrope до 555

Помилки не зовсім їхні, але втікають сюди й ті, хто вчора був одягнений у комуфляж і стріляв в ураїнців, а сьогодні в спортивках і шортах. Звісно ті брати участі в АТО не будуть, тому, щоб виявляти тих, хто вчора був за проросійську політику, треба ввести жорстку відповідальність за ухилення від призову.

П
пенсіонерка

100%підтримка!І взагалі чому ми, платники податків маємо утримувати цю категорію співгромадян? Які вони біженці чи переселенці? Війна для всіх війна! Крапка. Не маю нічого проти дітей, пенсіонерів, немічних. Але усі чоловіки з цих регіонів мають стати терміново на облік і вперед за Батьківщину на схід, виконувати свій конституційний обовязок! На початку треба було їм Путіна, а тепер шапку поміняли швидко в другий бік, як свадьба в Малиновке... Чому наші діти, сини, годувальники мають гинути у них на сході, захищаючи і їх, а вони (переселенці)чекають ще на якісь пільги та преференції.Вони всі працювали до останнього дня у себе в областях, тому щоб пересидіти війну у західних регіонах України нехай платять свої гроші.

L
lost

Такі заяви дійсно відповідають настроям у суспільстві. Але чи це дійсно мудро? Не думаю. 1. Це схоже на помсту. Раз ви там заварили кашу, то і ви йдіть розхльобуйте 2. Впевнений, що не всі вони боєздатні, навіть якшо взяти боєздатних то вони можуть саботувати дії військових або відверто працювати на ворога. 3. Серед добровольчих батальйонів переважна більшість жителів сходу

5
555

Цілком підтримую таку заяву.Військовозобов*язаних зі Сходу потрібно першими направляти в зону АТО.Чому за їхні помилки мають гинути хлопці із Заходу і Центра України?

ВM
Вебсамер Misanthrope

Мудро. Актуально. Але чому не доповнено, щоб при ухиленні від виконання військовогого обов'язку приймати міри згідно чинного законодавства?

Читайте також