Балога звернувся до Порошенка з приводу призначення «смотрящого» в Мукачівську РДА

5
13

Мова йде про очільника партії Народний Фронт на Мукачівщині та близького соратника нардепа Михайла Ланя Василя Пашкуляка.

- Пане Президенте, хочу знову звернутися до Вас публічно. Радником голови Мукачівської РДА (а отже – «смотрящім») призначено людину з оточення народного депутата Ланя, чий син працює його помічником. Останній є безпосереднім учасником бійні 11 липня. Саме він виступив ініціатором і організатором зустрічі на "Антаресі". Докази цього є в правоохоронних органах, - повідомив народний депутат Віктор Балога.

- У зв’язку з цим у мене до Вас є декілька запитань:

1. Чому такі яскраві представники кримінального світу отримують посади у владі, а не коротають свої вечори на допитах?

2. Ланьо і його помічники займалися вербуванням і утриманням бойовиків для наметового містечка Антимайдану в Маріїнському парку. На їхніх руках – кров простих українців.

Скажіть будь ласка, пане Президенте, якщо такі люди отримують посади, то на якому Майдані Ви були – на тому, що біля Головпоштамту, чи на тому, що поруч з площею Конституції?

3. Невже Ви вважаєте, що народ зробив Вас Президентом для того, щоб Ви просували у владу людей, які продають наркотики закарпатським дітям, займаються бандитизмом і контрабандою?

4. Невже Ви з Москалем і справді вважаєте, що можна віддати владу бандитам, а вони, погрожуючи простим людям, змусять Закарпаття голосувати за владу?

5. Пане Президенте, невже Ланьо, Вілкул і Кернес – твої справжні друзі, а Ярош, Балога, Тягнибок – твої вороги? Якщо так, то у мене знову виникає питання, на якому з Майданів стояв нинішній Президент України?

6. І останнє. Як задалеко Ви, пане Президенте, готові зайти, боячись програти вибори на Закарпатті? - наголосив народний депутат.

Коментарі

В
василь

ще почекайте-скоро увидите списки в обласні,районні та сільські ради...там вобще челюсть одвисне...а оби удпала-чекайте на списки кандидатів на сільських голів-то вже вобще-П.....Ь!Кажуть що в ці списки попадають лем ті,ко має "бабоси"...Но а як иншак...

С
саша

перший раз балога так в точку вдарив. молодець

П
Питання

Пан Президнт стопудово коротає свої вечори на мукачево.нет. Отже чекаємо на відповідь Порошенка у коментах до цього відкритого листа.

О
Олександр

Олександр до Дмитра Тужанського 15.09.2015 20:21 Вже тут була новина про гральний заклад у Мукачеві. Буквально на днях був у Мукачеві і бачив цей заклад вже працює знову знаходиться напроти танку, де ФОКСТРОТ ТА АВТОСЕРВІС, що скажете по цьому поводу? думаю що завтра прочитаю в новинах що його закрили, ось тепер і побачимо на кого ви працюєте на суспільство чи на Балогу. А ще хотів би знати... що строїться на місці колишнього туберкульозного центру напроти ТАНКУ, а то у ВСІЙ ЄВРОПІ коли щось будують на огорожі пишеться що на будівництво є дозвіл хто будує і що будує і саме головне хто спонсор і скільки виділено коштів на даний проєкт, а тут все знесли огородили.

М
мукачівець

я в шоке, це повний ...здец, я в аху.., бляха-муха друзі мукачівці та вони всі властьжирущі мають нас за дебілів та бидло, і вони в деякій мірі праві раз ми таке допускаємо, видить ми ся ош скоро яник із такими рехформами буде розпальцовочку троцкати у град-кийові

Д
Док

Більше того, у депутати різних рівнів від баньдюків ідуть бариги і люди з подвійним громадянством, люди з мільйонними кредитними боргами, вори, алкаші,.. і проча небрязь. Чесні і освідчені люди з ними не хочуть навіть іти пируч... а народ має добре думати на виборах...

ПЗ
Пашкуляк земельний барон

Наверно ще не всі зимлі у районі прихватив. Де не село там владєніє Пашкуляка, як у Маркіза Карабаса

ЧУ
чому у статтях про балогу така сувора модерація ?

чому у статтях про балогу така сувора модерація ? невже ви думаєте що цим ви робите плюс Віктору Івановичу ?? це лише один великий мінус

І
Іван

І лізе та гнида Пашкуляк усяди, коли вже нажреся? Регіони знову при владі. А шо? Шо хотіли то і мавуть. Скоро наркотики Ланьови будуть продавати по школах, хоча у Паланку давно продавуть.

АМ
а мы всегда за своих!

Це мукачево,детка!

І
іван

Балога,ще хай яйцеюху задасть питання : чому з травня місяця не має призначення субсидій в мукачеві!

Т
тт

може уже хватить наголошувати про майдани , які крім того що потягнули країну у економічну прірву ні до чого не превели,бо після майданів до влади постійно приходять різного плану бездарі , які ніколи не працювали і небудуть працювати на людей, а лише на свої сімї................

В
Василь

Молодець.Готовий іти в розвідку.

Читайте також