Балога звернувся до Порошенка з приводу ротації 128 бригади

7
17

Політик акцентує на необхідності фізичного та психологічного відпочинку для бійців.

- Пане Президенте! Закарпаття пишається 128 гірсько-піхотною бригадою і всіма, хто несе у ній службу, захищаючи свою державу. Наші бійці, разом з іншими підрозділами Збройних сил України, з честю виконали усі поставлені задачі. Знаємо, що бійці демонструють надзвичайно високий бойовий дух і готові далі захищати свою державу. Разом з тим, враховуючи в наскільки складних умовах їм довелося побувати, кожен з них потребує відпочинку і реабілітації, - зауважив Віктор Балога. - Тому, за дорученням громади Закарпаття звертаюся до Вас з проханням терміново дати розпорядження щодо ротації особового складу 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади, яка виконувала завдання в районі міста Дебальцева Донецької області, і відправити її за місцем постійної дислокації в місто Мукачево Закарпатської області.

- Тим, хто живий і здоровий, але фізично виснажений, потрібно набратися сил. Пораненим – залікувати рани, бо як відомо, навіть стіни лікують, якщо вони рідні. Тих, кому потрібно віддати останні почесті, слід терміново доправити до місця проживання рідних і близьких, - додав політик.

- Впевнений, відновивши свою боєздатність, 128-а бригада знову повернеться в стрій для виконання завдань Верховного головнокомандувача. Знаю, що зараз важко, що кожен патріот, досвідчений офіцер на вагу золота, і кожен з них потрібен своїй державі тут і сьогодні. Але, це саме той випадок, коли перепочинок лише зробить військо сильнішим і піде на користь нашій загальній справі, - наголосив Віктор Балога.

- Зі свого боку, від громади області ми готові негайно надати необхідну кількість автобусів та іншого транспорту, який доставить особовий склад з міста Артемівська Донецької області до місць постійної дислокації бригади. Чекаємо на Ваше рішення і впевнені, що воно буде чесним і справедливим, - підсумував народний депутат.

Коментарі

М
мама

Шановний Віктор іванович. Ви розумна, компетентна людина,невже ви не бачите що ці всі звертання-як горох на стіну.Дуже Вас прошу захистіть наших дітей ,чоловіків від цього насильства цієі історичноі влади.На мою думку тим ,що померли лекше ніж живим.Вони померли від куль а ми помремо від голоду,хвороб і тарифів .Ця влада потребує більше жертв ,щоб захистити своі бізнеса .А до всіх інших звертаюсь- якби не Балога ні одного тіла не привезли б на Закарпаття - нехай Боженько дасть йому здоров'я!!!!!

З
Закарпатец

я не закарпатец я кацапо-парашное педрило, а путин- хуйло, оккупант, стерхоёб, шизофреник и педофил

Я
яяя

ты бы иванович ни из -за комп"ютера и кресла писав,а маеш сам можливисть пити до "верховного" и заявити прямо у очи...так,ги коли сьте на банкетах уенно дрынькали и його цукриками закусовали....и лично привезти хлопцив думив и за свои"кровни"...а пак ни отправляти их зась туда,а лишити про надьожность у нашуму риднуму закарпатти...бо ко знае,як буде....а "верховный" най отправить ВР и их сынкив,та най попробувуть вкус пороха и зривнявуть их ресторанськыми деликатесами...енно ни рузумиву:як може "верховно командовати" армийов тот,ко поняття ни мае,што такое дитськый автомат,ни кажучи уже про настоящый...

П
Порошенко

Ну та шо...Зате Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...

7
77

ЯК БИ ОНИ НЕВОЮВАЛИ А ДОГОВОРЮВАТИСЯ ПРО МИР І ТАК БУДУТЬ.... ЯК ТО КАЖУТЬ "НЕМА В ТРАСАХ СТОЯКА НЕЛІЗЬ НА БАБУ" (баба то русия)

И
Иван

Ни один не сказал, что надо прекращать войну и договариваться. Значит жертвы будут еще. Нет совести у киевской власти. Ни один из высшего руководства не подал в отставку после такого поражения или по итогам года "деятельности". За год угробить страну - это надо же так постараться!

77
77до 7654

перевибори вже непоможуть!!!! україна згнила вже зсередини... економіки вобще нема кредитів набрала дофіга) заводів державних нема) всьо закривається, скорочується)) короче нич доброго вже нибуде в сів країні як мінімум 15років)))...... =( а ко ті 15 років буде бомжовати??? ми прості робочі які будуть без роботи... ще й + війна))

7
7654

Перевибори и конец войне хватит убивать наших детей.

77 до бойця

то точно) й до кінця рока ко має можливість то переїде закордон проживати!

Б
боєць

Ще місяць, два і нікому буде воювати з таким бездарним керівництвом.Нічого не змінилася, до влади прийшла ще хужа шушара!!!

7
77

передову хіба перед ВР))

!
!

Ніхто нікого міняти поки не збирається..навпаки..Порох наказав знову зайняти передову позиціюю саме 128.

7
77

правду кажеш!!! як они тепер повернуться домів і закарпатці узнавуть шо кілько реально загиблих та кониць сів владі!! (медальку човколадну він вручив.. а то шо там тисячі загибших й у полоні та то пофіг??? та медаль жілізна стоїть тисячі людських життів? тисячі розбитих у нас сімей, де діти тепер без батька-годувальника))

П
пенсіонер

Дивився вчора по телевізору, як Порох нагороджував командира 128 бригади, я в шоці! Неборак командир так і не поняв, за шо його нагородили.Майже за сотні вбитих, сотні ранених і сотні, які попали у полон. Чоколадний заяць спочатку казав за 22 вбитих, потім 13, а потім 3-є вбитих!З такими керівниками скоро нікому буде воювати, вчаться на людських жертвах, тисячі вбитих в Ізварино, іловайськ,31,32 блокпост, а тепер Дебальцево, скільки ще можна?

П
пипец

ЗакаНчивайте войну сволочи тысячи погибших в дебальцево знали за месяц об окружении что вы натворили гады власти.

МН
Мукачево належиь Балогам

Як там справи в Медведчука- кума Пуйла?

Я
Я

Виктору Ивановичу СПАСИБО !!! Хлопцив додому скорише !!!

Читайте також