Балога звернувся до Шокіна, аби той взявся нарешті за Муженка (ДОКУМЕНТ)

16
0

Про це йдеться у офіційному депутатському зверненні народного депутата.

"Підтримую колег з Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, які рекомендують Президенту звільнити начальника Генерального штабу. Але, цього не достатньо, адже генерал-полковник Муженко уже «накомандував» собі на повноцінну відсидку", - написав Народний депутат.

"Йдеться про Іловайськ, Дебальцеве, Донецький аеропорт, літак, збитий над Луганським аеропортом. Усі ці трагедії стали реальністю лише завдяки діям Муженка, за кожною з них стоять людські життя і десятки мільйонів гривень збитків державному бюджету. За це потрібно нести відповідальність", - пише Віктор Іванович.

"Так як усім чомусь бракує сміливості заявити про це в голос, чи тим більше, звернутися в Генеральну прокуратуру, то таку відповідальність на себе взяв я. Дуже розраховую на оперативну реакцію Генерального прокурора. Можливо, хоча б кримінальна справа, порушена проти Муженка, змусить Президента ухвалити рішення про його негайне звільнення. А далі ним нехай займаються слідчі. Тим більше, бажаючих розповісти усе в подробицях більше, ніж достатньо. Впевнений, якби дехто зверху не тормозив, військова прокуратура вже б направила до суду справи щодо цих горе-генералів.", - підкреслив нардеп.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також