Балозі прикро, що у питанні євроінтеграції Україна поступається Молдові

12
2

І це при тому, зауважує політик, що ще 20 років після розпаду СРСР тут керували комуністи.

«Дуже прикро за нас українців, які задекларувавши процес євроінтеграції ще багато років тому, і зараз поступаються в цьому питанні, навіть, Молдові, – написав Віктор Балога у своєму Facebook. – Країна, яка ще недавно була символом совку, зараз не те що демонструє шалені темпи євроінтеграції, а є взірцем для нас. І це при тому, що комуністи керували Молдовою ще 20 років після розпаду СРСР. А Україна зі всіма своїми ресурсами, в рази сильнішою економікою і зв’язками в Європі, фактично, гальмує на фініші».

Коментарі

%
%

хай балога сам валит в свою еврожопу,там его очень ждут. а нам европа не нужна, еще ни одна страна вошедшая в евро-союз не стала счастливой,все только жалуются и жалеют что вступили в это г..но!Вступление туда будет означать окончательный развал страны и геноцид народа,который и так уже полным ходом идет в пост советских странах.

ВІ
ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Украіна поступаеться не тільки Молдові .....а багатьом краінам даже Африки .... де цивилізація ще мабуть не прийшла .... коли щось начинають горе політики говорити за ту Білорусь ..... панове роти закрийте своі .... вам всім вмісті взятим до Білорусі .... як мені до луни .....там заводи .. фабрики ...совхози .. колгоспи. все працюе ... пенсіонери у тричі більшу мають мінімальну пенсію ...... освітяни ... та медицина мае пристойну зарплату ...... ви запитайте у людей .... вони горою за ..свого президента ..і в шоці що твориться у нас ...а ми суемо свій ніс у другі справи не бачимо у себе що твориться

Читайте також