Балозі цікаво почути думки старожилів БЮТу про свіжих тушок

11
6

Політик каже, що начебто головна опозиційна партія в парламенті має всі шанси стати головним донором перебіжчиків.

«Хто винен у тому, що фракція, яка претендує на роль совісті нації в парламенті, з перших днів ризикує стати донором для провладної більшості? Дехто з опозиції уже висловився з цього приводу. Але цікаво, що думають ті старожили БЮТу, які пройшли «Крим і Рим» і в підсумку були змушені посунутися перед «новими партнерами», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

Коментарі

М
мукса

нехай спочатку у свого братика-тушканчика вивідає чому той в ПР подався? А то своїх тушканів, щось зовсім не помічає. Навіщо тоді було з Деркачом у Хусті судитися??? Навіщо було робити клоунаду з Ланьом, поливати людину грязюкою, а потім в ту ж саму грязюку всістися. Голосуй не голосуй все одно получиш ПР - так вийшло в Закарпатті. Якщо опозиція - донор, то Балоги центр переливання крові для ПР! До адмінів: Чому всі інформаційні джерела вже давно оприлюднили інформацію про Павлика Морозова (ой, про Балогу), а Мукачево.net мовчить? соромно? чи нема директиви з гори???

Р
Русин

До Івана. Іди проспися мало філософе.Або ФІЛОУФОСЕ як кажуь мадяре!

ДЄ
до єцунів

Говорив Балога розумно про тушок, інших намагався повчати і що того вийшло? Сам Балога зробив зі свого меншого брата тушку. І де тепер великі захисники Балоги, які говорили, що вони ніколи не продадуться, а вийшло все навпаки - продалися одні з найперших!

Р
Русин

Вітю, та ти маєш свою ТУШКУ. Павла:))) Закарпатцям цікаво знати тепер твою думку:)))?????http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/12/12/6979450/

І
Іван

Балога поклав питання у зовсім іншій, глибшій площині. Вчитайся уважно і зрозумієш, що він прав.

Р
реаліст

Балога тепер великий експерт з політичних питань, бо обрався у парламент як самовисуванець. Але чому забув він я перейшов зі своїми підлеглими з Нашої України до свого Єдиного Центра - а після такого переходу спокійно можна називати Балогу тушкою.

Читайте також