Банда авантюристів злила за ніч з фур під Мукачевом майже 600 л палива (ФОТО, ВІДЕО)

20
37

Двоє встигли втекти від патрульних, а один таки попався. Затримання чоловіка записали на нагрудну камеру поліцейського.

Як розповідають правоохоронці, близько 04:30 поблизу села Чинадієво, екіпаж патрульних помітив Volkswagen Golf без номерних знаків на автомобілі з причепом.

Патрульні підійшли ближче, як з автівки вибігли у різні боки двоє чоловіків, а сам водій, швидко розвернувшись, різко збільшив швидкість та почав тікати. Полісмени продовжили рух за автівкою, але водій не реагував на проблискові маячки синього та червоного кольру та неодноразові законні вимоги полісменів.

Звісно, поліція наздогнала автомобіль. 

Згодом правоохоронці з'ясували, що за кермом перебував 36-річний мешканець Чинадієва. У причепі автомобіля правоохоронці виявили ємкості з дизельним пальним об’ємом близько 600 літрів та шланг.

Сам водій каже, що солярку він купив у далекобійника на трасі.  Також в авто знаходилися засоби для викачування рідини.

Цікаво те, як розповіли Мukachevo.net правоохоронці, до них з заявою про крадіжку палива ніхто не звертався, але чому тоді чоловіки втікали, не зрозуміло.

Як розповіли очевидці затримання з місцевих жителів, це було справжнє переслідування: крадіїв затримували 5 екіпажів патрульної поліції

Пропонуємо переглянути відео:

Коментарі

М
міккі

я вам що казав нічого небуде,якщо ви спіймаєте злодія ламайте руки та ноги він заповне більше робити небуде.

А
анон

пацани работавуть,мало прогон но то на скорість не вліяє

П
Правда

Рано чи пізно, всьо стане на міста свої. Крадуть на верхах вагонами, а се хлопці, так, іде мімо солярка та чого би не скачати. Конечно удмажуть, даже слів ніє, лем шось тото у чинадієві хирняся робить за пуслінні місяці...... далше буде думаву на много інтересніше...

ДБ
до Блюка

нашо Вам сесі клоуни-ви на слідующі вибори з нима хочете проходити?

Е
ежик

мени по барабану,я коли нюхну первентина можу і н мокруху піти,а коли Іван каже -хлопати та мені всьо по барабану,я знаю шо він мене одмаже! кіть не та Міша регульне!

ВО
Все ок

Правильно мадяри би вже стріляли по колесах в такій ситуації. Чуєш сирену і видиш сигнальні маячки - стаєш нараз на обочину!!!

5
5005

У КОРОЛЕВI ТОЖЕ ТЯГНУТ, ЛИШЕ З ПОIЗДУ, ТЯГНУТ КАЖДИЙ ДЕНЬ I НИЧ

1
111

А як по вашому серби дадуть заяви? А ци добре то коли людина йде у світ заробити собі на хліб,а туй у тебе утягнуть усю солярку?

2
222

Як законопослухняний громадянин, зупинюсь і буду стояти до вияснення обставин.

Д1
До 111, до 111

А якщо ти за кермом власного авто, а поліцаї через банальну помилку тобі кричать: "Стаять - стрелять буду!!!", що будеш робити?

Д1
до 111

Се кось із тих що полосатов паличков знав блоковати. Махнув, і всі ставали-бабло давали. А коли треба боло, то дивив у небо, ворон раховав, і нич не видів.

Д1
До 111

Ахаха! А як треба кричати? Стоять - зараз сніжком кину! або Стоять - собак спущу! Стоять - прошу тя, нєєєє!

1
111

"Стаять - стрєлять буду!!! " - нові поліцаї погрожують водіям з патрульного автомобіля застосуванням вогнепальної зброї на ходу, вони себе вважають, напевно, джеймсами брендами напевно, про "шальні пулі" ніколи не чули. Побажання до керівництва поліцаїв - навчіть підлеглих застосовувати патрульні автомобілі не лише для катання по місту, або за містом, а і для блокування зловмисників без стрілянини.

О
Очкарик

Пашинский - Корбану:"Мы захватим власть и будем руководить всей страной!" "Когда мы с тобой захватим власть, мы с тобой будем руководить страной, чтобы она процветала", - заявил Пашинский, на что Корбан попросил его "не говорить такие вещи". "Я – друг президента. Мы захватим власть для президента. И вот этих ушлепков, которые его окружают и врут, что мы враги, мы расстреляем первыми. Они ничего делать не умеют. Даже воровать не умеют!" - возмутился Пашинский. http://antikor.com.ua/articles/145266-pashinskij_-_korbanumy_zahvatim_vlastj_i_budem_rukovoditj_vsej_stranoj

М
міккі

це так ничого їм небуде,бубряк іван капусту дасть ї всьо по справі до суду непіде.

П
правдоруб

адмін ти взагалы шось "петраеш" в своїй роботі???? прочитай значення слова "авантюрист", яке не має нічого спільного с крадієм соляри........

П
Пітьо

Шимон Юра порішає.Він їх спочатку здав, а тепер все зробить но за гривні

Ф
Фурщик

А хижi, квадроцикли, чому не зроблять обшуки?

П
Пепи

То Бубряк Иван тим завидуе и його шнири крадуть солярку а звозять всьо на мойку на траси и вси мусора района то знають!!!

В
Водій

05.20 біля Козачка вибіг на дорогу чоловік років 30 або 35.Із проханням підвезти у центр Чинадієва за 500 гривень.Але це було на ранок третього.Передивіться камери спостереження можливо один із тієї банди.Коротко підстрижений у темній куртці на штанах емблема прапору Британії.

0
000

Запалити чортив и мойку тоже

ДЛ
до любопитного

Може вам указати ще й де они то накраденоє прячуть?

К
Кличко

Може ся просто забов. А шо нимож??

А
Аваков

А шо той поліцай так борзо говорить. Новій поліції не можна так говорити

Б
Блюк

Не дам своїх штиків посадити

Л
Любопитный

а пак ко тоті инші двоє, шо утікли ???

П
Пітьо

Никому нич не буде. Нихто заяву про кражу соляри не писав, їх при зливанні як я поняв не їмили. Максимум адмінка за катання без номерів. Якщо нема того в кого крали, значить нихто нич не крав.

С
серий

він іще охотник, незнаю хто раніше судимим дає дозвіл на пушку.

М
міккі

полиция молодці, але це нічого недасть,дадуть йому условноє він дальше буде красти соляру.

ДМ
До мікі

І не лиш солярку

М2
мікі 2

йожик має сидіти

М
мики

вони вже чотири роки крадуть соляру,ніхто неміг заціпити.

Ю
Юрко

То бувші опера

Л
Лоці

Кіть позерати назву статті - типирь Йожик мусить поміняти поганяло, буде - авантюрист.

В
вітьо

втопити їх утій солярці ,уроди

ЗУ
За Україну!

Неначе люде подуріли

ЭП
Эркуль Пуаро

Красавчікі, ісе ми ся любит! Сяк би ще бариг варишських пакували ))

Читайте також