Банкет-прощання з коронавірусом провели на Карловому мосту в Празі (ФОТО)

13
9

На Карловому мосту в центрі Праги в останній день червня мешканці чеської столиці провели символічний банкет-прощання з коронавірусною інфекцією. В ньому взяли участь близько 2 тисяч людей.

Для цього встановили 515-метровий стіл, а випивку та закуски кожен приносив з собою.

"Будь-хто міг прийти, без вступного внеску. Але умова така, що кожен щось з собою приносить. Наприклад, хтось пече тістечко, інший готує гуску, третій канапе. Хтось приніс троянди у вазу. А може просто виноградне вино. Або просто гітару і співає", - розповів Онджей Кобза, один з організаторів дійства.

Для того щоб взяти участь у банкеті потрібно було попередньо зареєструватися, а потім на місці отримати відповідну картку. Акцію організувала туристична асоціація Piana у співпраці з мерією міського району Прага-1.

"Ми хочемо надіслати сигнал, що у нас знову вирує життя, і ми з нетерпінням чекаємо всіх порядних відвідувачів Праги, які приїжджають подивитися на її красу", - розповів мер Праги-1 Петр Хейма.

Слід зазначити, що за столом ніхто з присутніх не дотримувався соціальної дистанції. Тому в деяких ЗМІ новину подали так: "Кові-ідіоти провели вечірку за довгим столом на празькому Карловому мості".

За вчорашній день у Чехії виявлено 149 нових випадків COVID-19, а всього за період епідемії - майже 12.000 інфікованих, 349 летальних випадків.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

юкаші,всякі 11:31,12:55 ці д@біли готові люди в газових камерах дусити лем оби було так,як повіли їх хазяї.Вони в свій час і гітлера восхваляли,як “визволителя”. Роман Ужгород на пальцях вам роз’яснив,але бикота все равно буде своє лляти.Йолопи у нас введенний одними із перших і СУПЕР карантин,такий не вводили не Чехи,не Мадяри. І што!?Се фейковірус. А типирь вводять другу волну оби роздерибанити лярди з бюджету і оби Європа ще виділила злодіям пару лямів на “боротьбу”.Вот причина.А народ най з голоду здихать.

ДН
далі най чехи не ревуть кіть у них буде таке

https://www.open.online/2020/04/03/coronavirus-un-video-mostra-i-cadaveri-ammassati-a-terra-nellospedale-di-bergamo-no-fatto-in-ecuador/

Л
Лупень

То європейці "тестують" українських свідків, що такі цифри?

РУ
Роман Ужгород

Для тех кто пишет,что в Украине не соблюдали строгий карантин и вот мол вирус начал расти.Предлогаю вам самим сидя возле компьютера посмотреть и сравнить самим не смотря даже телевизор.Известно,что в Европе две страны не вводили карантин и оде всё работало это Беларусь и Швеция.Так вот возьмите и сравните Беларусь где около 9 млн.населения и возьмите Венгрию где тоже около 9 млн.населения и где был в стране карантин.И выходит если вы сами погуглите и посмотрите,то чудо выходит в Венгрии где был карантин,то чуть больше по официальным данным умерших от короновируса,чем в Беларуси где совсем не было карантина.Так что сами можете имея интернет и смотреть и сравнивать и думать самим.Не нравится пример Беларусь и Венгрия,возьмите Швецию и страну Европы другую где почти столько же населения и где вводили карантин.Так что странно всё с этим вирусом.Не спорю,что вирус есть,но он так понимаю не много сильнее гриппа,а гриппом у нас каждый год куча народу болеют и страну и людей не закрывали

ДО
до остальних Лупню

Чехія тепер прощається з коронавірусом бо ввели жорсткий карантин і строго держалися правил а такі як Лупень попрощалися з мозгами і через них Україна коронавірусови ще не скоро скаже вісонт латашро

ДД
До дiбілa Лупня

Із за таких тoрмозів як ти українців не пускають у Європу бо хворих много. Напозералися дoлбойoби фейкових відео у Фейсбуці та умнічають тут.

Ш
школьник

А что, что-то поменялось?

Л
Лупень

Зараз Свідкі Барановіруса скажуть, що буде Друге Пришестя і ніяких прощань, усе заборонити категорично. А потім будуть писати історію, що у голодоморі винні москалі, жиди, поляки. Всі нормальні люди уже беруться за роботу і починають жити. Господи, ізбави мене від лукавого доктора і чиновника.

К
Кольті

надовго прощаются???? тиждень, два????

Читайте також