Баптіста та Жардел: зірки бразильського футболу приїхали на Закарпаття, аби зіграти товариський матч (ФОТО)

16
3

У неділю 27 травня на стадіоні в селі Кідьош, що поблизу Берегова, відбулася неординарна спортивна подія для всього Закарпаття.

За ініціативи президента ФК «Кідьош» Бейли Дерцені на Берегівщину прибула ціла команда з бразильского міста Сан-Паулу. Було організовано міжнародну товариську зустріч між ветеранами бразильского та закарпатського футболу.

У складі команди гостей були відомі багатьом вболівальникам імена - такі як Жуліо Баптіста, який грав у складі іспанських клубів "Севілья", "Реал" Мадрид, "Арсенал" Лондон та Маріо Жардел – один із найрезультативніших бомбардирів світового клубного футболу другої половини 1990-х та початку 2000-х, дворазовий володар "Золотої бутси".

Товариська зустріч у Кідьоші завершилася з рахунком 1:1. Крім того зірки футболу охоче фотографувалися з місцевими вболівальниками, а потім влаштували міні-концерт за що "заслужили" порцію бограча. Спортивне свято вдалося на славу!  

Коментарі

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Мукачево нет подає усі інформації тільки виключно post factum.

СР
Серхіо Рамос

Та чомусьте скорше не написали??? Там мінімум дестки тисяч людей прийшли би!!! На мою правду! Тать там би були представники всіх центральних ЗМІ країни!!! Сам Маріо Жардел на закарпатті!!!!

Б
Бувалий

Тільки мож порадоватись за берегівчан.Це дійсно буде пам,ятка для футболістів. Шкода тільки, що було мало інформації і могли б інші фанати футбола з Закарпаття приїхати на цей празник

Читайте також