Барикади в Берегові: мешканці перекрили вулицю, протестуючи проти вантажівок (ФОТО)

19
1

Людям набридло те, що великовагові вантажівки руйнують їхні будинки.

Мешканцям вул. вул. Венеліна-Гуци, Стефаника, Мочолівської, Миру, Сентфелд, Добровольців увірвався терпець через цілодобовий проїзд транзитних вантажівок на їх вулицях, що рухаються через Берегово попри заборонні знаки і альтернативний маршрут через Сільце,- повідомляє міський голова Берегова Золтан Баб'як, який підтримав протестувальників.

  • Про цю проблему в Берегові наше видання підготувало окремий розлогий матеріал. Радимо ознайомитися.

Мер Берегова пояснює, що на такі дії мешканців міста підштовхнув інтенсивний рух вантажівок, який призводить до катастрофічного руйнування дорожнього покриття та довколишніх будинків, а також продукує надмірний шум та пил.

З його слів, саме тому громада міста згаданих вулиць власними силами заблокувала рух для проїзду каміонів та запровадила цілодобове безстрокове чергування.

Золтан Баб'як зазначив, що міська рада підтримує берегівчан у їх прагненні жити в комфортних і безпечних умовах та захистити своє майно, мотивуючи тим, що вулички міста не розраховані на такий потік важковагового транспорту.

Разом з тим він попросив учасників протестної акції діяти у межах законності, а правоохоронців - бути на варті правопорядку.

Крім цього, мер Берегова закликав усіх відповідальних за будівництво об'їзної дороги, що розвантажить Берегово від каміонів, максимально поквапитися у реалізації цього проекту, і повідомив, що соціальна напруга у місті зростає.


Нагадаємо, будівництво окружної довкола Берегова, на яку виділено 50 мільйонів євро, гальмується, хоча роботи мали розпочатися ще у минулому році.

Mukachevo.net ретельно слідкує за ситуацію з спорудженням об'їзної навколо Берегова: від заяви угорського уряду про готовність надати 50 мільйонів євро кредиту на цей проект та затвердження кредиту українським урядом, до проблеми, які виникають одна за одною. Про це ви можете дізнатися у наших публікаціях:

Коментарі

З
Зарічанин

Дякуйте бля моцкалю за об’їзну в берегові і Мукачеві . Не знаву чим заниматься старий хрич

Читайте також