Батька та сина, які продавали наркотики на Ужгородщині, взяли під варту із заставою

11
7

Відповідне рішення прийняв слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що нещодавно викрили групу наркоторговців, які організували свій бізнес в будівлі колишнього нічного клубу на Ужгородщині.

Серед п'яти учасників групи були батько та син. Як з'ясувалося 47-річний чоловік, окрім 26-річого сина, до незаконного бізнесу залучив ще 3 чоловіків.

Наразі правоохоронці затримали 3 з п'яти підозрюваних. Ще двох фігурантів справи розшукують.

Як зазначає пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду було прийнято рішення взяти під варту затриманих із можливістю внесення застави.

Зокрема, для 47-річного організатора сума застави склала 977 430 тис. грн, його 26-річного сина – 525 тис. 500 грн та ще одного фігуранта – 168 тис. 160 грн.

Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб).




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

X
xxxx

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку! ----- http://bit.do/sehub

Ч
Чехи

Отрову файну продавав

Б
Боря

Доктор айно

ДМ
До мда

На чехах плитку кладе! Швардана уже нашла іобаря а я туй, плита шлюхи оріхи та май файно!

Д
Дідо

Русин ся пряче. Розіграв комедію із своїм ісчезновенієм. Та сміються собі

І
Іван

Чудова сімейна справа, так душевно! Дуже багато людей страждають альцгеймером та паркінсоном могло би з цієї маріхуани масло робити і продавати нелегально доя доброї справи а не наркоманам які зло розмножують! Карма настигла!

M
mda

а з русином шо?

Читайте також