"Батьківщина", "Свобода" і "Удар" не голосуватимуть, доки Балозі й Домбровському не повернуть картки

8
5

Про це заявив депутат від "Батьківщини" Сергій Соболев із трибуни сесійного залу.

"До тих пір поки не будуть відновлені у правах народні депутати, хто був позбавлений своїх повноважень незаконно, три фракції не будуть приймати участь у голосуваннях, до тих пір поки не буде ухвалено законне рішення", - сказав він.

"І це залежить перш за все від вас, пане головуючий, бо ви оголосили незаконне рішення, ви порушили Конституцію, і ви маєте право ухвалити те рішення, яке поверне парламент до нормальної роботи", - уточнив Соболєв.

"Жодного законопроекту, який би стосувався євроінтеграції, реальної боротьби із корупцією у цій сесійній залі немає. Голосувати за рішення, які дають чергові лазейки, які дають розкрадати мільярди гривень, ми не будемо", - уточнив депутат.

Коментарі

Ч
Читач

Суд позбавив двох депутатів мандата. З цього виходить що я можу звернутися в суд і попросити його щоб він мене без виборів назначив депутатом і примусив Рибака надати мені перепустку та картку до голосування. Що ви на це скажите????

Н
Незалежний

Побачите, що голосувати будуть. А тепер видно наскільки важливий мандат для цих депутатів. Балога кипить від злості!

Г
Гість

ой ой ой...дурні і в Африці дурні...

А
Антон

Ну хай не голосують. Якраз потрібно приймати закони яких вимгає Євросоюз. Тепер буде зрозуміло хто блокує вступ України у Європу

В
вариш

та не голосуйте))) хто вас просить)? парламент працюватиме і без вас)

Читайте також