Батьки мукачівських школярів дивитимуться за оцінками в Інтернеті

13
8

Відповідний електронний щоденник знову запроваджують у місті над Латорицею.

Раніше у місті вже діяла схожа електронна система, але не користувалась популярністю, а зараз, як повідомляють у Мукачівській міській раді, вже з 1 вересня систему знову буде впроваджено у початкових класах міста.

Батьки отримають функціонал, при якому онлайн зможуть подивитись всі оцінки та відвідуваність свого учня.

В свою чергу вчителі пройдуть спеціальне навчання на якому їм покажуть, як заповнювати електронний щоденник.

"У щоденнику буде відображено все, що вчителі внесли до журналу (відмітки, пропуски, коментарі тощо), а також поведінка і зауваження за кожен тиждень. Батьки учня мають доступ до всіх даних тільки своєї дитини", - повідомляє Мукачівська міськрада.

Коментарі

К
коко

до всіх ниже. ДА діти пластелін. такий пластелін шо най нич не кажу. да багато чого залежить від учителя. але діти пішли такі паскуди шо учитель леш подніме на них голос вони сразу таку картину закрутять батки пак приходять такі як ви захисники і жалуються шо її дітинку обіжають. А нич шо дітинку через пару років чекає взросле сурове життя??? ЯК з детства дітина себе научить жити так і дальше буде.шо за дет сад?? ЗАЦІКАВИТИ ДІТИНУ. Кіть урок математики а дітина баран та як її зацікавити?? ПАЧКУ цигарок показати і бутилку коняка??? В наш час діти які талановиті і знають чого хочуть ходять додатково займатися би розвивати себе профільно. розговор не іде про то би додатково ходити на всі предмети. а барани шо у школі нич не вчать шо та так не будуть. У вас у БЕРЕГОВІ вижу наболіло з вчителями.

ДК
до коко

По перше - діти не спиногризи!!! З цього витікає, що у вас дітей немає!!! Првильно пишуть нижче. якщо діти не слухають вчителя -він викладає НЕ ЦІКАВО !!! Як можна допускати в школах, щоби діти не ходили по розкладу на уроки - а інші вчителі проводять з ними додаткові уроки ( тобто репетирство)- це практикують у 5 школі в Берегово. За етикет у цій школі від вчителів - бажано краще відноситись до учнів - тому що вони тоже особистість. а не зганяти домашнє зло на них. Бо дуже багато є що *цікавого* розказати за кожного вчителя - місто мале і всім про всіх звісно. А якщо хочете щоб був порядок на уроках- заведіть правило в школі- нехай учні здають свої гаджети на час навчання і видавати лише для повідомлень для сім*ї.

Г
Голесо

Коко,діти то пластелін,роби з нима шо хочеш,то шо учитель не має у дітей авторитета і неможе 45 мінутний урок у дисципліні провести,його вина,несправляєся кличь зауча на урок,батьків,або пиши заяву за некомпетентність...!Унас боли учителі яким діти на голову крейду кришили,а другий урок сиділи як пошнуровані і не пікали,бо так себе учителька поклала!Нерви кажиш ізідають,та они самі приходять,в неадекваті,свою злость на дітей перекидують,діти ім платять тимже!По психологіі діти як зеркало,проецирують на Вас то шо Ви ім указуєте!Да камери можуть боти,причому з звуком,шо-б було видно як одробляє,учитель!Кстаті всі психологічні травми закладуются у садиках і школах,які потом вистрілюють у взрослому возрасті,фобіями і комплексами...так-шо не все так просто,учитель то не пастух!Раз дітині не інтересно,значить учитель преподає,не інтересно.

Г
Голесо

19:38донбас кормит украину))здає уголь за 800гр,а украина закупає за 1600))-так кричала донечаннка,яка після розвала союза,з золотима зубами,200кілова,негде не робила,валялася коло кучі,а чоловік на шахті мучився)То в тот час,коли западна украіна,пахала по європі,бо дома не заробиш!Лишали своіх діти сиротами,бо ім шось у рот покласти,а старим родічам купити лікарство,заплатити комуналку.Подержують місних шифтарьок,врачів і вас бездарних учителів,щи ся рот откривать звідати шо туй заробітчани построіли?а ви місна інтелігенція-взяточників,шо построіли?"ойро" кажеш...,легенько би ти на унітаз ходила,кіби не ті гроші,незнаю з чого би ся казна наповняла!Колисало тебе,бо сіділась на роботі неподвижно і чужі гроші раховала)іди предложи,своі"уменія"заграницю,там тебе бистро оцінять,степінь"лоха"упишуть!А діті ідуть учитися за границю,бо ти ім нужних знаній не даш,по совковим методичкам,і там дешевше виходить і роботу нарас дадуть!Ви настроіли хорошо,нерозгребеш за вами.непереживай не вернутся!

А
Антизаробітчанин

Вчителі кажете нефайні!?А ви на зароботках направте собі файних вчителів,лікарів,інженерів......Толі іщо будет!Ви думали, ош там заробите ойро і манали ви Україну.А туй інопланетяни будуть вам державу содержати!Вас не колисало,що міліони ідуть у найми за границю,вас не колисало, ош чому діти втікають вчитися за границю,масово при тому?Ви думали,що ви хитроу€бані,а ті,што туй ся пстали,то лохи!Ще ягодки впереді!

К
коко

до БЕРЕГОВО може є і такі не добросовісні учителі але зачасту ваші спиногризи з пустою головою яка сприймає леше інстаграм не хоче вчитися. а скільки треба нервів спустити на таких чемних добре вихованих діток ? Я ВОБЩЕ ЗА то би в класах поставили камери спостереження . так би всі питання у всіх відпали. Запомніть батьки ніхто не заставить ваших діток вчитися окрім їх самих. комент не від учителя а від простого чувака який жаліє що в свій час прокурив букварь

Б
БЕРЕГОВО

Краще би вчителям виставили підсумкові оцінки. ато вчать дітей лиш би галочку поставити, що провели урок. Спеціально їх так вчать, щоби діти ходили до репетиторів- ДО НИХ ЖЕ- лише з паралельних класів, де вчителюють колеги. Принаймні так роблять в Берегові особливо в школі 5. А чи здали би вчителі ЗНО ? Це велике питання !!!

А
Анон

краще би вчителів нормальних на роботу брали,а не херньою страдали

Читайте також