Батьки школяра, якого побили в Мукачеві, претензій не мають. Усі подробиці (ВІДЕО)

15
20

Днями у мережі Фейсбук з’явилося відео, яке шокувало закарпатську спільноту. Мукачівець знайшов його у закритій групі месенджера Viber, власної доньки, яка вчиться у ЗОШ №6 в Мукачеві.

На цьому відео юний хлопець повалив на землю однолітка та наносив йому удари руками.

Як вдалося дізнатися Мukachevo.net інцидент стався у мікрорайоні Підгоряно, на території майданчика. Попри того, що багато хто вважає, що це відбулось на території школи.

Звісно, відео викликало хвилю обурення в мережі, та й поза нею. За попередньою інформацією юнаки не поділили гойдалку.

Хлопців вже знайшли та провели з ними профілактичну бесіду. Ними виявились учні ЗОШ №6.

— Школа постійно працює над проблемами жорстокого поводження,  якраз у них в школі був тиждень по цій темі,  проводились батьківські збори. Все запротокольовано, тобто школа свою роботу робить, - розповіла Мukachevo.net начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерина Кришінець-Андялошій.

За словами пані Катерини,  мама хлопця, якого побили, немає ніяких  претензій, а дитина яка била, на даний час не відвідує школу, кажуть, хлопець хворий.

Кажуть, побитий хлопець з неблагополучної сім’ї, має старшого брата, який теж вчиться у цій школі.

— Раніше проблем з цими дітьми не спостерігалося, не були ніякі побиття чи інше, - додала Катерина Кришінець-Андялошій.
Звісно, робота з батьками була проведена,  їх викликали у школу та провели з ними бесіду. 

Коментарі

Н
Ніка

Шося творіть ужас і нікого не покарано такий нелюд уросте бандітом кіть тепер не має росказа??????

U
Unnamed

Легіням які знімали - а якби ви там лежали і вас знімали? Ні вам/браттям/сестрам/батькам/друзям допомога ніколи не знадобиться ... взагалі нікому і ніколи вона не потрібна. Ви ніколи не ходили покакані і попісяні, вас ніколи не переодягали, батьки вам нічим не допомагають. Відразу виросли і стали дорослими? Згадайте скільки разів вам допомагали? Приємно вам було? А уявіть собі як приємно було би зупинити його? Світ не тримається на злобі - бо давно би вже всі один одного перегризли. Світ тримається на добрих справах і коли ви це зрозумієте, почнете робити добро і коли всі будуть робити добро - жити стане краще всім. Спочатку ви можете допомогти лежачому, потім допомогти діткам в інтернаті, а з часом вступити в велику фармацептичну компанію і допомогти знайти ліки від раку чи сніду. Заробите мільярди і побудуєте школи і медицинські центри в Африці, які назвуть в вашу честь. Знімати на камеру приємніше, правда? Думайте коли наступний раз у вас буде можливість комусь допомогти.

U
Unnamed

Ідемо в Європу! Потім будете дивуваися чому кругом такі нелюди. Бо безнакаказаність породжує вседозволеність. Один побив другого, а дорослі помахали пальчиком. Легіню, який кивав лежачого - прийде час, коли ти про це пожалкуєш, але буде пізно - ти вже "герой". Всі були дітваками - всі про шось шкодують, а ти будеш шкодувати про це. Навіть якщо зараз ти думаєш, що не будеш - будеш і нікуди не дінешся. Пройде час, а ти не забудеш і другий дітвак не забуде і діти не забудуть. А коли в тебе будуть свої діти - то тобі ганьба їм таке буде розказувати і будеш з такою думкою жити. Уяви собі, що твій дідико чи тато чи мама тобі таке розказують - приємно? А уяви собі, що твої дітки будуть ходити в одну школу з дітками твоїх однолітків. Один із тих хто знімав відео скаже: "Та її батько не кращий ... не дружи з нею". Часто діти розраховуються за провини батьків.

А
Андрій

Ще з батьками тих дітей що знімали треба поговорити...

Д
дядя

Тьотя А шо ви пишете за Куштановицю? Куштановиця бола, є і буде самим ліпшим селом; там норм люди виросли ахааа

1
123

От росте ж гівнюк малий, без страху і жалості

Т
Тьотя

До Людмили ,відповім вам чому батьки побитого хлопчика не мають претензій ,бо як би вони написали заяву за побиття, їм би пригрозили .Дитина зі скромної сімї ,сильницй давить на слабшого ,а того рогатого дебіла треба притягнути і його бпатьків до відовідальності ,а то буде не один случай.Девяності роки настали ,а шоста школа в 90 роках була бандитською ,там куштановиця і т.д.

ПТ
просто так

Хоч мені за тридцять якби я то побачив я би малому так фльоцнув шо місяць неїв би.... чмирота мала шкода матірь шо 9 місяців носина і тяжко родила а він росте тварю!!!!!!

О
О

Сайт,ну что Вы как бабки подъездные,желтые новости пишите,сколько из статей Вы пишите про Мукачево(процент),солько вы писали про ремонты в других городах а Нас на Верди-долгострой...,пишите про мост(Матросова),пишите про Мукачевприбор,про зарплаты и условия труда на заводах Мукачева,про роботу полиции(как они ночью патрулируют),про работу больниц,школ,ВУЗов,(где,как,и сколько),а вообще закройтесь и не позортесь..

2
2627

"кажуть, побитий хлопець із неблагополучної сім'ї" - цю статтю шо за вуйко писав? і при чому тут благополучність чи не благопролучність? останнім часмо якість написання статей дуже впала, по-перше купа непотрібних і нікому не цікавих новин, половина із них написані із жахливими орфографічними та стилістичними помилками, і по-третє: щодня 1-2 майже ідентичні статті для наркучування страстей з угорщиною (шоб люди не забували сваритись за рідну землю).

Г
Гетто

Того чорного малого урода шо б'є лежачего треба голого повісити за руки на дереві коло школи та най го усі діти яких він обіди копкають, або оштрафувати його батьків кіть він їх має...

Z
zzz

Людиии! Тать то боло шоу! Дітина ходить у школу і ригоче як єдна так і друга! Зато прославилися на цілу зимлю мало їм вніманія .

Л
Людина

Профілактичною бесідою з батьками?!? Соромно за покоління,але більшого сорому з строни батьків. Одні не виховали,а інші нехтують вихованням. І списувати на дитину з неблагополучної сім'ї - це дивно для нашого суспільства,адже всі діти рівні,і ніхто не вибирав з них сім'ю. Побачимо що буде далі.... Адже,знаючи що це взагалі не перша така бійка і не перший інцидент на базі міста Мукачева. Тож задумайтеся надалі чи досить профілактичної бесіди чи потрібно надати інші міри...

Л
Людина

Просто не розумію поведінки підлітків,вчасно іх батьків. Як це батьки хлопчика якого побили немають ніяких претензій?! Це смішно - хіба так можна?! А якби пані Катерино на місті був б Ваш син? То теж все обійшлось б профілактичною

П
Пенсіонер

Се у подгоряні другий міньо росте, може і не устигне школу кінчити.

М
мама

Попереднi коментатори якi не вбачають у данiй ситуацii нiчого жорстокого, напевно, родичi тому малому "герою" який руки розпускаэ. Неблагополучним э саме вiн, разом зi своiми родичами, якi його так виховують! А редакцiя моглаб ПIП i фото у повний зрiст цього юного "героя" опублiкувати, щоб все мiсто його знало в обличчя!

В
Вася

Батьки виховують проблемного підлітка, який б'є лежачого дітвака, їм то через кілька років аукнеться. Росте нелюд.

Х
Хачик

Що тут жорстокого, хлопці постійно бьються на вулиці, не бачу нічого жорстокого.

ПЖ
просто жах

Дуже жорстоко! З хлопцем який бив потрібно серйозно попрацювати.

СК
Се кониць

Редакція, а навіщо це відео викладувати тут? Це новина яка потрибує такої уваги і обговорення цього в широких масах? Думаєте тому хлопчику якого били приємно це бачити тут на сайті? Я б на місті батьків подав на вас в суд за розміщення матеріалів з лицями які не давали на це дощвіл. І вобще ви шось послідній час пишете якусь уйню і нічого цікавого

Читайте також