Батьки та рідні бійців 128-ї бригади планують перекрити одну з важливих вулиць Мукачева

8
17

Як розповіла Мукачево.net дружина одного з бійців, що зараз знаходиться у зоні АТО, сьогодні планується перекриття вулиці Данила Галицького (колишня Дзержинського), що у Мукачеві.

Ця вулиця з'єднується з трасою Київ-Чоп, тому вона має важливе значення для руху автомобілів.

Наразі, родичі військових повідомляють місцевих правоохоронців, ДАІ та владу про їх акцію протесту.

Як розповідають люди, було прийнято рішення про ротацію лише 20% складу 128-ї бригади, що зараз знаходиться у Артемівсбку. Мітингувальники будуть писати звернення, аби Генштаб провів ротацію більшої кількісті військових.

Мукачево.net

Коментарі

А
Аня

закарпатец! Барак Обама и Меркель большие закарпатцы чем ты! Перестань мусорить своим бредом на каждую статью Мукачево.нет. Однозначно ты приезжий из "цветущего края Донбаса". Житель Закарпатья никогда так бы не сказал про Донбас!стишки свои собирай на сборник имени Путина, семью собирай, нечего здесь пересиживать войну среди бендеровцев. Пошел защищать свой край!Это не твой сайт! Печатайся в Луганских и Донецких сайтах! "Меня лечил донецкий врач"- плохой стишок, ведь не долечил тебя врач, лоботомию сделать так и не успели.

П
Патриот

Долой кровавую киевскую хунту с ее иноземным правительством!

ДE
До Ejeke

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

ДE
До Ejeke

www.mukachevo.net/ua/News/view/105472 По слухам, які ходять у зоні АТО, загиблих бійців більше 12 тисяч. Це не потрібно замовчувати. Люди повинні знати правду. Видить ми ся, ош нам то нико нигда не уповість. Кіть люди узнауть кілько там народу перебили - ко піде у воєнкомат на місто загиблих під "переможні" оперції героя-Порошенко?

ДE
До Ejeke

Вот из-за таких мудаков как ты и погибло огромное количество людей, разрушены города и села, осиротели семьи, жены остались без мужей, матери без сыновей.Это не те люди которых ты называешь ВАТОЙ, пришли к тебе в Закарпатье, не те люди которым, ты бандеровская сволочь, приписываешь свойства "высшей расы" убивали женщин, стариков и детей. ЭТО ПРИШЛИ БАНДЕРОВСКО-ФАШИСТСКИЕ ОТРЯДЫ ПАЛАЧЕЙ С РУНАМИ СС-ГАЛИЧИНЫ В Донецк и Луганск, это ОНИ ПРЕВРАТИЛИ ЦВЕТУЩИЙ КРАЙ В МЕРТВУЮ ПУСТЫНЮ.СЛЫШАЛ ЛИ ТЫ КОГДА НИБУДЬ ЧТОБЫ РУССКИЕ НАЗЫВАЛИ УКРАИНЦЕВ "ВАТОЙ" или слышал ли ты чтобы русские дети прыгая на площадях призывали вешать украинцев на гиляках. Или русские воровали у Вас 23 года газ и все остальное?НЕТ ЭТО ВЫ ОЗВЕРЕЛИ ОТ СВОЕЙ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНОСТИ,ИМЕННО ВЫ НАЗЫВАЕТЕ СЕБЯ "СВИДОМЫМИ" - типа именно вы знаете особую тайну которая приведет ВАС ВЕЛИКОЙ БАНДЕРОВСКОЙ ИДЕЕ. НО ЖИЗНЬ ВСЕ РАССТАВИЛА НА СВОИ МЕСТА - УБИЙЦА ВСЕГДА БУДЕТ УБИЙЦЕЙ, А БАНДЕРОВЕЦ ВСЕГДА БУДЕТ БАНДИТОМ И НЕГОДЯЕМ.

E
Ejeke

Балога опять дам по 200 грн аби перекривали дороги.

4
4390

А чому не направити свої стволи на уряд олігархів і рошен хочется крові цих падлюк.

И
Иван

Потребуют ротацию, то есть отдайте моего мужа, сына, а отправьте соседа или соседского сына. Да? Как бы это прилично назвать - то ли это не честно или не порядочно, или негуманно по отношению к соседу и его сыну. А требовать прекратить посылать на восток солдат, прекратить войну слабо?

7
7777

їх має підтримати все мукачево, а не повторювати як мантру _герої невмирають-

Ї
ї

Шкода хлопців,бо кроме рідних,никому їх не треба...

1
123

скажуть що то сепаратисти із фсб

ТІ
тупий, іще тупіший

Люди, ви што? Перекрили трассу? Капець!!! се скоростна дорога, каміон бехне в чоло і не замітить..........

МП
мобілізований пенсіонер 1966 р.н.

А чому б вам мобілізований пенсіонер 1966 р.н. не звернутись із своїми питаннями за адресою? Вам цікаво - вперед в ОДА. Не набридайте редакторам. Бо інакше ми вас питатимемо про всяку єрєсь, яка вас не стосується

Я
я

Най доунецкие и луганские идут тепер свою земли от руских чистити. Наших всіх додому ! Менти та СБУ, прокурори у них є табельна зброя, вперед на АТО!

*
****

Не РОТАЦIЕЮ треба займатися ай казати обы ишли додому на Закарпаття!!! А коли не буде кого посилати на войну тай порохови прийде кониць!!! До пенсiонера спорт то сила!!! А войовати нi за што!!! Треба скоро крумплiсадити вино обрiзати iтд!!!!

МП
мобілізований пенсіонер 1966 р.н.

Ужгород планує виставити команду на чемпіонат з американського футболу. Нещодавно в області пройшли зимові кубки з футболу та гірських перегонів. Ці змагання проводяться серед параолімпійців чи білобілетників? Цікаво, як ставиться до цих змагань під час війни необстріляний полковник І.Васильцюн та мобілізаційного віку губернатор В.Губаль? План по призову та мобілізації на Закарпатті вже виконано? Чи виконується виключно за рахунок малозабезпечених верств населення та пенсіонерів, яких лякають кримінальною відповідальністю? Що думає з цього приводу «нова» прокуратура з «бронню» від АТО? Панове правоохоронці, так по якому критерію призивають та мобілізують військкомати? Кому під час війни займатися спортом можливо, а йти в АТО - ні?

1
123

Нема в Мукачеві вже вулиці Дзержинського, є Данила Галицького. Редакція -будьте вже професійними накінець-то!

Читайте також