Батьки загиблого від кору хлопчика розказали як проходило його лікування (ВІДЕО)

9
20

У суботу, 27 жовтня в обласній дитячій лікарні в місті Мукачево помер 12-річний хлопець з села Страбичова.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що його у середньому стані важкості доставили у лікарню близько 07:00 ранку, а вже о 15:00 хлопець помер. Головний лікар дитячої обласної лікарні Роман Шніцер зазначив, що попередньо у нього діагностували кір.

— Антибіотик, гормони і анальгін з димедролом. Потім йому почали спазмуватись судини в ногах, він скаржився на те, що від цих уколів йому було погано. Ноги потерпли, йому було холодно у ноги. Він спробував встати, але не зміг втриматись на ногах. Ніхто нічого не робив, так ургентно, щоб швидко це було. Ми привезли його близько 07:00 годині, а помер він близько 15:00 години - розповідає сестра загиблого хлопчика Анжеліка Кампов.

До цього хлопчика тиждень лікували під наглядом лікаря обласної дитячої лікарні, у закладі запевняють, стан хлопчика не був важкий, лікар діяв згідно з інструкціями. Востаннє на прийомі у лікаря хлопець був на прийомі у середу. Виявивши характерний висип на шкірі діагностували кір, але продовжили лікування вдома, бо був у задовільному стані.

— Лікар має ліцензію на приватну практику як педіатр, це один з кращих лікарів області. Станом на той час коли його бачив Аркадій Володимирович, дитина була у задовільному стані. Якщо би дитина була у середньому або важкому стані важкості його би однозначно госпіталізував у відділення., - каже головний лікар дитячої обласної лікарні Роман Шніцер.

Батьки зазначають постійно тримали зв'язок з лікарями працюючи за кордоном. Щойно дізнались про погіршення — повернулися.

— Не може так бути аби дитина пішла до лікарні своїм ходом, о 7 годині, а вже о 3 померла. Нам казали, що всі аналізи добрі, що у нього рентген чистий, вчора на суді було, що рентген вже не добрий, аналізи погані, - зазначила мати хлопця, а батько додав, - При вилучені історії з лікарні, ми виявили, що аналізи всі переписані і все діло сфабриковане.

Більше дивіться у сюжеті телеканалу Sirius:


Коментарі

В
Віктор

Мукачівка не розібралась і дурниці пише.Аркадій Володимирович педіатр,який лікував дитину дома,тіки стало трішки гірше порадив звернутись в лікарню....це протокол лікування.Там дитиною займались лікарі-інфекціоністи.....в 11 стало гірше і вже реанімація старша займалась.Це кір і це такий перебіг,це треба розуміти.Думаю не етично писати про це,дитину не повернути,слідство йде,а все інше не диванних радників діло!у батьків горе!Мої співчуття!

ВД
Відповідь до Мукачівки

Він лікував його вдома,там кажуть у відео,а в стаціонарі інші лікарі,він до того не має відношення.Щось їм зранку дитини не сподобалась і тому звернулись в сб в лікарню!Почитайте про кір і про блискавичну форму!може тиждень бути добре і дитина виздоровіти,а може за пару годин після тижня померти!і хворів він з середи по суботу,це ніяк не тиждень часу!Легше всього когось винити,а не взяти на себе відповідальність за нещеплену дитину!Просто коли не хочуть батьки прививати дитину,то хай розуміють,що від смерті вони не застраховані!

М
Мукачівка

Добрий день, розумні медики. Як я розумію то лікував хлопчика Аркадій (хвалений лікар) У середу стан дитини задовільний, останній раз його бачив "лікар" Аркадій, перед тим дитина вже хворіє почти тиждень. Подумайте логічно. Дитину привезли у лікарню у суботу о 7.00 а померає о 15.00 год. Чому за тиждень дитина не померла поки була вдома. Як поступила в лікарню і все.... кінець. Нехай медики признають свою вину, бо щось дитині вкололи і пішла алергія. Тим більше хлопчик жалівся, що йому після уколів погано. Роблять, що хочуть. У наших "медиків"нічого людського не залишилося. Це моя думка.

Ш
Шоні

Колись читав, якщо при клінічних дослідженнях вакцини отримують 70 відсотків позитивного результату, то ця вакцина, вважається дієвою.Звичайно родичі тих хто потрапив у ті 30 відсотків, не приведи Господь, будуть і сотого заказувати робити щеплення.Розумію, що зараз фармринок один із самих тіньових, а в нашій країні навіть подекуди злочинний.Але все таки, страшні інфекційні хвороби, були подолані лише вакцинацією.Отож я підтримую вакцинацію! Медики встановлять, якщо є протипоказання.ЛЮДИ ВАКЦИНУЙТЕСЬ! Батькам померлого ВЕЛИКЕ СПІВЧУТТЯ, горе страшне! Хай Бог дарує дитячій душі-ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

1
123

Робіть щеплення! У поліклініках якраз від корі є якісні бельгійські вакцини. А то скоро будемо жити як в Африці, діти будуть помирати від таких хвороб про які в Європі вже всі забули. Від щеплень не помирають, а від таких хвороб так. Читайте більше інформації про щеплення, а не слухайте не обізнаних людей які десь там щось чули і своїх дітей не прививали. Ніхто не застрахований

B
betonus

Медицина наша в такому стані, що людина може померти від звичайного насморку, не говорячи вже про складні хвороби.

Д9
До 911

Мій внук теж хворів до 9 місяців і ми не могли зробити щеплення . Але , як тільки можна було за станом здоров я, зразу ж привились. Так, графік зрушився, але врешті- решт, основні прививки є. І дуже переживаю, що ще немає другої прививки від кору, і такі статті, як сьогодні, просто з ніг збивають.Так, вакцини бажано брати хороші, а не такі, як пропонують деколи наші лікарі.

ДК
До ка

Повірте,знаю.Але таких діток не так багато.А коли батьки здорових дітей, не маючи ніяких протипоказань, відмовляються від щеплень, вони ще додатково наражають на небезпеку і тих дітей, щеплення яким не можна робити за станом здоров я

6
633

Аркадій Володимирович рятує новонароджених дітей з цілого Закарпаття,рятує коли інші розводять руками,рятує всіх і кожного,хто попадає до нього у відділення!Розумнішої і толерантнішої людити я не зустрічав!Дякую Богу,що є такі лікарі!!!В статті говориться,що як тільки стало дитинці погано-він відразу направив в стаціонар,а до суботи дитині ставало краще!це КІР,це смертельна недуга,яка має непередбачуване протікання,тому і треба прививатись,щоб такого не було.Але це справа кожного,кожний сам відповідає за своє і дитинки здоров‘я!

Д1
До 16.21

Слухай, розумнику, просто перечитай календар щеплень і не мели дурницю. Напевне, тобі робили прививки кожні три роки і причому від всіх хвороб зразу. Своїм дітям можеш не робити .

ДС
До Софії

Перед тим як писати дурне то хоча б прочитайте книги чи шось толкове. Наражаєте своїх дітей на смерть з побічними ефектами від прививок. А іншим людям не рекомендуйте те за що самі навіть зеленого поняття немаєте. Досить дітям в тих хвороб що є у світі а ви ще прививками хочете тровити

9
911

До Софії. Коли робити дитині щеплення?? Моя внучка мала корєву краснуху в 6 місяців. А наші славнозвівсні інфекціоністи поставили дитині діагноз ВІРУС КОКСАКІ. Хоча було явно видно , що це корєва краснуха. Дитинка до цього часу за межі Мукачева взагалі не виїздила!!!Новомодний турецький вірус, яким діти маленькі не хворіють ніколи - по меньшій мірі до 7 місяців. То коли робити щеплення від кору??? В 6 місяців?? А наші лікарі гарненько кладуть в кишеньку грошики і ставлять завідомо тупий діагноз!

В
Віка

Легше всього звинуватити лікарів,а не взяти і прочитати уніфіковані протоколи лікування!де написано,що кір легка ступінь,така як була в середу,має лікуватись в стаціонарі?де написано,що не щеплену дитину можуть 100% вилікувати,на те є і щеплення,щоб не жити як 200 років тому!тепер можна хоть що говорити....такий у нас менталітет дибільний!замість того,щоб виразити співчуття батькам і зробити,якщо не зроблене щеплення,собі і своїм дітям!

ДV
До vse znaj

Аркадій Володимирович лікар від Бога!! Не перерахувати скільки він діточок врятував!!Гроші ніколи сам не просить і ціну не називає. Його батьки віддячують по бажанню. Не треба робити з нього крайнього. Я рахую необхідно робити щеплення. Але кожен сам несе відповідальність за себе і свою дитину.

Б
Бачі

Чому журналісти не пишуть, чи був хлопчик щеплений ?

ДТ
Да тут як не крути...

Було би зчеплення - смерть дитини вина лікарів. Нема зчеплення - вина батьків.

К
ка

до софії. а ви знаєте що щеплення іне всім можна робити?

С
Софія

Люди, робіть щеплення своїм дітям! На світі й так багато всіляких паршивих хвороб, на які ми ніяк не можемо вплинути.Невже наших дітей потрібно лишній раз наражати на ті хвороби, які ми можемо уникнути? Щеплення робіть!

Д1
До 111

Ти собі в голову вколи ту прививку. Почитай шо скільки летальних випадків, почитай яким чином створили вакцину, прочитай які країни відмовились давно. Почитай що кожні три роки потрібно колоти якшо ти такий-така розумне. Кожний прийом це російська рулетка. Вколи собі, може зрозумієш що це

1
111

Батьки, які не роблять щеплення своім дітям самі ж і наражають іх на небезпеку.

Читайте також