Батьки загиблої у пожежі дитини із Закарпаття переобладнали курник під кімнату (ФОТО)

10
3

На місце надзвичайної ситуації виїжджали слідчі ГУНП, експерти, криміналісти та пожежно-рятувальна бригада.

Після того, як вогонь загасили, в приміщенні пожежники під ліжком виявили бездиханне тіло дворічної дівчинки. Правоохоронці припускають, що дитина злякалася та сховалася туди від пожежі.За попередньою інформацією, потерпілі - уродженці Закарпатської області.

Вони в підсобному приміщенні, яке раніше використовувалось як курник, облаштували житлову кімнату й провели туди світло.Родина багатодітна. На момент нещастя старші діти пішли на річку, четверо дорослих в будинку дивилися телевізор, а найменші гралися на подвір'ї.

В якийсь момент батьки почули звуки, схожі на вибух. Коли вийшли, то побачили, що горить будівля.На місці події працювали експерти. Причини загоряння стануть відомі після проведення експертизи.

Вирішується питання про внесення даного факту до ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок".

Нагадаємо, що вчора у пожежі загинула 3-річна дитина.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
рок

У центральній частині нашої батьківщині такі курники то є розкіш, а не переобладнене приміщення.

ГЛ
Гукани, лєпаво-короставі.

Такі стіни як у хаті, тіпа німці, ліплять місцеві олігархи, які думають, що вони вибилися у люди. Хоч на справді лишилися верховинцями. Навіть серед депутатів у Києві Закарпатці хочуть себе показати людьми, але говір видає, навіть коли косять під блатних і говорять російською.

К
Курник

Цигани?

Читайте також