Батрадівська сільрада незаконно витратила 13 тис. грн.

4
0

Днями працівники ОКРВ в м. Берегові та Берегівському районі завершили ревізії стану дотримання бюджетного законодавства щодо складання і виконання бюджету та фінансово-господарської діяльності у Батрадівській сільській раді за період з 01.01.2008 року по 31.12.2010 року.

виконання бюджету та фінансово-господарської діяльності Батрадівської сільради встановлено недоотримання фінансових ресурсів на загальну суму 10,3 тис. грн. та незаконні витрати в сумі 13 тис. грн., з яких в ході ревізії відшкодовано – 3,3 тис. грн. Крім того, встановлено інших порушень фінансової дрсципліни на загальну суму 94,7 тис. грн.

Зокрема, ревізією правильності визначення вартості виконаних робіт по поточному та капітальному ремонту Батрадівського дошкільного навчального закладу “Сонечко” встановлено, що внаслідок порушення вимог нормативних документів головою Батрадівської сільради прийнято від підприємців роботи, вартість яких не відповідає фактичним витратам підрядних організацій на виконання робіт. Як результат - завищено вартість виконаних за рахунок бюджетних коштів робіт на загальну суму 4,7 тис. грн.

Крім того, ревізори встановили, що за рахунок коштів спецфонду у 2008 та 2009 роках Батрадівською сільрадою проведено реконструкцію вуличного освітлення. Однак на баланс вуличне освітлення взяти …забули. У процесі ревізії з метою забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку проведено інвентаризацію вуличного освітлення, за результатами якої встановлено лишки вуличного освітлення на суму 30,8 тис. грн.

За результатами проведеної ревізії за допущені бюджетні правопорушення на керівництво сільради накладено протоколи про адміністративні порушення. Про результати проінформовано Берегівську прокуратуру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також