Баварія здолала Борусію та перемогла у Лізі Чемпіонів

7
2

У драматичному німецькому фіналі в Лондоні мюнхенці виявилися сильнішими завдяки переможному голу Роббена за кілька хвилин до фінального свистка.

Очікувалося, що команди почнуть гру обережно. Однак так грала тільки Баварія. Натомість Борусія почала агресивно: пресинг, кутові, небезпечні удари.

Ближче до середини першого тайму Баварія вирівняла гру та почала створювати небезпечні моменти біля воріт Борусії. Насамперед, після стандартів. Двічі Роббен виходив віч-на-віч з голкіпером, однак не зміг його переграти.

Однак у першому таймі жодній з команд не вдалося відзначитися. Та вже на 14 хвилині другого тайму після проходу того ж Роббена та його прострілу вздовж воріт, спритнішим за інших виявився Манджукіч, який переправив м'яч у сітку воріт.

Після цього голу Борусія закономірно пішла відігруватися. І їй це вдалося вже через 9 хвилин: захисник Баварії дуже брудно зіграв проти Ройса. Арбітр чітко показав на 11-метровий, який впевнено реалізував Гюндоган.

Після цього епізоду на полі домінувала тільки одна команда - Баварія, яка почергово створювала гольові моменти. Уся небезпека з боку Борусії йшла виключно від Левандовскі, який одного разу навіть забив, але вже після свистка арбітра. Захист Борусії чи то підсів фізично, чи то втратив концертрацію, однак в останні 25 хвилин матчу баварці легко проходили оборону, зокрема і по центру. Один з таких провалів закінчився голом: після довгої передачі та скидки Роббен вискочив на побачення з голкіпером Борусії та тонким ударом впротихід забив переможний м'яч.

Коментарі

Х
ххх

із Борусійов то-ДА!!!

Б
бавария

оле бавария чемп/

Читайте також