Бажаю успіху: Мукачівський Пеннівайз відреагував на відкрите провадження прокуратури (ВІДЕО)

19
40

"Клоун" ще раз наголосив, що не лякає дітей та людей похилого віку, а також додав, що не закінчить свою справу.

Сьогодні, на каналі мукачівського Пеннівайза з'явилось чергове відео в якому хлопець звернувся до своїх підписників. Відео було знято у аналогічному стилі, та анонімно.

Хлопець наголосив, що знає про провадження прокуратури, і побажав їм лише успіху в розслідуванні.

"Привіт дорогі підписники, хотів би записати для вас невелике відеозвернення, наше відер не несуть пропаганду насильства, а також закликаємо не повторювати те, що ми робимо зараз. Багато хто пише, що ми можемо довести людей до інфаркту, пояснюю, над людьми похилого віку та дітьми ми не жартуємо. Також, нами зайнялась прокуратура, все, що я можу сказати, це просто побажати їм успіху у розслідуванні. Нас це не зупинить. Це лише початок, чекайте не нове відео....", - йдеться у повідомленні на відео.

Нагадаємо, вчора Mukachevo.net писало 10 фактів про Пеннівайза, про якого говорить усе Закарпаття.

А ось і саме відео:


Коментарі

2
22

Цьому клоуну потрібно дати звіздюлєй, а не піарити.

Ш
Шуб

Слава Україні! Героям слава!

С
Софі

СМАЧНОГО! Малфа буде роздавати піцу з мусорного бака немитими руками по бажанню з лопати.

П
Пенні......

До keilon top team. Я у піці пуцку уваляв. Шо не смішно ? А мені дуже ! я же добрий.

KT
keilon top team

Він щн мені рохдавав мандаринки та піцу а ви його ображаєте я йому сказав щоб він нікого не пугав він добрий??

ВС
Вынь Су Хим.

До Анонім . Тобі можна насрати на голову ,а ти баране будеш говорити ,що може то є нормально і нич страшного.Ти просто дуже тупий.

А
Анонім

Саме образливе те, що Правоохоронні органи не займаются справжньою проблемою Мукачева!!! А саме наркоманами та злодіями, а також вбивцями. Замість цієї проблеми Вони намагаються спіймати звичайних хлопців! Так, це досить погано, бо і в молодих людей можуть бути проблеми з серцем, але все ж таки, Він не займається кримінальними справами, тобто наркотиками, зброєю і тд...

Е
Еньо

Це точно Саша Пепи я його узнав .

ДШ
До Шуби

Чуеш, Шуб у тебе голова як гарбуз, а замість мозга семки гарбузові. Хлопці із Закарпаття і боли в тому Правому Секторі, ти сміхарь ще тот. ПС вообще туй ни до чого, ти бовдуре з народу, ліпиш дурню і сам в то віриш

Ш
Шуб

То як не зупинить прокуратура, то зупинить прокурор з народу, у якого кулак як гарбуз. Хлопці Закарпаття зупинили навіть правий сектор. А хто там буде, то кулаку байдуже. Вперед!

Д
ДідУСЬ

Мені ся видить не довго буде ця малфа ускаковати з мусорки напужений сердечник гірше чуми а таких по городу ходить дуже много.....

ДШ
до шуб

А шо тут дивного? Чого має зупинити прокуратура? Вони завели справу по ФАКТУ самої події, а не стосовно конкретної особи! Клоуна не ідентифікували, тому він може і далі пранки знімати! Якщо затримають, то треба доказати, що то був саме той, бо може появитися і другий! А в нас такі в правоохоронній системі редкосні імбецили, шо можуть поїхати і в Голівуд затримувати клоуна, ще хай в ютубі пошерстять, там тоже є багато таких клоунів, і як докажуть, шо наш то не їх, а їх то не наш клоун? Короче прокуратура херньою заниматься, вмісто того аби корупціонерів сажати! А Пенні молодца, прикольно, кому страшно вечером сидіть дома:)))

К
Коперфілд

Се реально бредова ідея. Піди у дідом та купи дашо дітятям. А не пургу жени у городі .

П
Поправка

Наше відео *

Ш
Шуб

Дивно, що він хоче сказати, що його не зупинить розслідування прокуратури? Та і так уже штани провисли на гузиці від переляку. Покажи морду, може хто з родичів тих наляканих впізнає і зупинить.

ПД
Пенні.... до Бетмена

Бетмен, ти лиш дома в масці летючої миші бігаш за жонов? Мукачево то нормальний город, а жостко у тебе дома по ходу! Виходи на вулицю в свому костюмі і дари дітям радість, твори добро, можеш даже пофоткатися з ними:) Ха, тоже мені суровий.... не сміши....

Г
Гость

Молодець клоун жаль мені не попався хотіла би побачити))) умнічка

Б
Бетман

Ти бик галімий !! У тебе шо травма у детстві була??? Няньо з балтов за тобов бігав ??? Позерай бо реально у гузицю ти кось вистрілить. Мукачево доста жосткий город.

П
Пенні......

Какнете вшиткі, я шутив і дальше буду шутити, всі ви туй борзі писати, а коли до діла, то неє кому і писок помнути. Є така приказка "жий як гузиця - серт на всіх":))) всіх з Наступаючим Новим роком, загляніть под ялинку, може там веселий клоун; хахаха

Ч
Читач??

Для чого ви оскорбляєте хлопця. Класно придумав і веселить людей, добро робить, мандаринки, піци, посмішки людям. Тих хто бушує пяний ходить обурений не бачете а того хто дарує посмішку пісочете.??

І
Іван

Якщо буде йти вагітна жінка, і станеться біда? Що далі? Попадешся мені,- полетиш без кульок дуже далеко.

Я
Янош

Дакотрі люди ходять из оружіем. А кить їх читаво напудити та можуть и устрілити .

АЛ
А Л

Парень . умничька на ровном месте зделал себе рекламму руками местных даунов

Д
Думка

Пацан опустись , ти просто L0X. Відео фігня, якість фігня, контента 0. Можеш не випендрюваться

ЩР
Ще раз Василь

А вобще давайте пацани устроїм ПРАНК над нашим Клоуном коли він буде знімати. Напудеме ми його і увидим який він смілий . Хто за ?

З
Зеніт

Якщо ти надихаєшся наприклад VitalyzdTV то просто до твого відома що він в місяць на адвокатів витрачає близько $40000-70000 це враховуючи що більшість його реакцій - постанова ;)

В
Василь

Но Клоуне скажу одно най Бог тебе засохранить попробувати напудити мене або когось і я то увижу... Просто я тебі єб..ло наб’ю і здойму то на камеру , твоє розбитоє єб..ло Я дуже миролюбива людина і дуже не люблю коли під..раси такі як ти , на емоціях і страху інших людей хочуть утвердитися... короче буде весело ти думаш але ти в тому смітнику і лишишся рано чи пізно

J
Jus

Продуманий і проплачений хід кимось, щоб відволікти від кримінальних осіб в Мукачеві !!

З
Закарпатець

Дебіл кончений!!! Напад інфаркту може статися також із ЗДОРОВИМ чоловіком а не тільки із старою людиною, також діти хворі на сердце гуляють!!! Ти своє мамку-куRVу ЛЯКАЙ коли спить!!! Ти ВЗАЛІ ХТО??? ХТо тобі мудаку надав право ЛЯКАТИ ЛЮДЕЙ, pidaRE ти кончений!!

К
коко

видно одразу що то закарпатці най конченіше населення украіни.

Т
такоє

а нєт, то кіть іде здоровий чувак вать компанія пацанів - та у вас нараз шухер, легіні, прячемеся у мусорні баки.

Т
такоє

То треба тобі дякувати же старих і діти не пужаш? Ци на шо ти розщитував? Значить дівчат і жінок мож пужати? Позерай - они знавуть букви і гонни писати дашо. Наприклад - заяву. Іде допустім молодий з проблемами серця і бойится свої тіні. Попросту зашуганий, а таких більше половини вариша. Даже представ собі іде здоровий бугай і думать собі про шось доброє, а туй ти не вписуєшся в картину ... будеш ся на колінах перебачати і залиєш відосік? То кримінальне провадження на тебе открили. Мож іщи за порушення громадського порядку. Ти ж не дома у себе подписчиків пужаш? Може твої обіщанія напрасні і при потребі мож такуй нись тя пакувати? Слухай, ти діти не пужаш і пропагандов насильства не занимашся, а шо се ти робиш? ко кроми школьників тащаться од твойих відосіків? Чи ти думаш же тебе депутати позеравуть?

Р
Робі

обосцяти би сього гукана

О
Окау

Пффф...Со временем чувак свалит и получит убежище в ЕС а вы и дальше будете гукати

К
ка

а ось в коментах і пені... дибіл зявився.

Ж
Жан.нет

Нарешті і у нас щось цікаве відбувається.Страшне поняття "пранк"докотилося до Закарпаття??Успіхів тобі хлопче.Чекаємо на нові відосики.І не звертай уваги на умників,які нічого не можуть,лиш "срати" під кожною новиною шось тіпа "дибіли","бидло" і т.д.,то все що вони можуть??

ЖМ
Житель міста над Латорицею

Знаєте що дратує найбільше? Не самі відео, а реація оточуючих. Самі відео зняті ніяк, без ентузаізму, яскравих реакцій - якщо вже взялись знімати щось подібне - то подивіться безліч аналогічних відео на YouTube, найміть нормального оператора (у нас весільних операторів більше ніж малярів), розвісьте мікрофони-петлички, відберіть акторів і придумайте сюжет, тоді відео самі розлитяться (і без участі Панорами чи Мукачево.Нет). Нєт бл*, купили костюм за 4 тисячі і допотомними телефонами в темноті зняли з відстані 10км. як клоун взриває пітарду. А реакція оточуючих наче в місті завівся ганібал лектор. ПРОСТО ОДИН ВЕЛИКИЙ ФЕЙСПАЛМ.

В
Василь

Авiн шо, пусpaвся, аж штанцi звисають ? Повнi гатьки наклав.

ПР
пан Ростислав

то закарпатское обычное быдло.

К
Ккк

Голос типичного селюка с иршавского села

Читайте також