Бензин закінчується: В Угорщині заправлятися "пільговим" пальним дозволили лише певним категоріям

5
6

Лише приватні транспортні засоби, сільськогосподарська техніка та таксі відтепер можуть отримувати пальне за пільговою ціною 480 форинтів (45 грн) за літр. Таке рішення уряд Угорщини прийняв за пропозиції компанії Mol.

Про це повідомив керівник канцелярії прем'єр-міністра Угорщини Ґергей Гуляш. За його словами відповідна перевірка буде «легкою та швидкою», оскільки ліцензія має штрих-код і її можна зчитати на АЗС.

Міністр мотивував це рішення тим, що нафтопереробний завод, який покриває 100% потреб Угорщини, мав бути закритий на технічне обслуговування. Таким чином, забезпечення пальним в країні тепер відбувається за рахунок імпорту та вивільнення чверті стратегічних запасів.

Нагадаємо, що з 27 травня уряд Угорщини змінив правила продажу пального на АЗС. Лише автівки угорської реєстрації можуть придбати пальне за встановленими урядом цінами, а автомобілі з іноземними номерами повинні платити за ринковою ціною.

Так, ціна бензину для громадян Угорщини становить 480 форинтів (1,2 євро), для іноземців — 700-800 форинтів (майже 2 євро).

А тих, хто вирішив запастися пальним в Угорщині чекає суворе покарання - до кількох мільйонів форинтів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Думка

Тепер зрозуміло чому ЄС згирила весь металобрухт бідним .

Ф
Філософ

Думаю , що це ще "біла смуга" в Угрії ! Запитання до наших : а ви по скільки думаєте будете заправлятися ...? 2€ + .....+ (націнка за доставку , якщо ЄС виділить щось).

2
20'07

Хай буде великий орбан??????

НГ
но гат такоє

Паде ложка у помиї?

П
Патріот

Нічого орбан путлєру трохи гузицю полиже і буде мати дешевий бензин

К
Кузя

За 2 євро най Орбан сам собі заправить у

Читайте також