Bereg Fest презентував Чіга-Біга колекцію футболок (ФОТО)

5
3

Приємним сюрпризом для гостей цьогорічного фестивалю Bereg Fest, що відбудеться 25 вересня на території берегівського стадіону «Дружба», стануть декілька власних сувенірних колекцій – з символікою фестивалю.

Про це сьогодні, на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі, розповів координатор оргкомітету фестивалю, керівник студії «ARTREK» Володимир Гвоздьо.

«Зокрема, вже готова колекція фестивальних футболок із зображенням  талісману свята, равлика Чіга-Біги. «Колекція авторська, створена шанувальником і добрим другом оргкомітету фестивалю Олександром Поповичем. Створена ним особисто за мотивами колись популярного реміксу авторства Федора Шандора, що називався «Чіга-Біга майшіковно». Ця весела пісенька по-трохи стає гімном фестивалю Bereg Fest», - розповів журналістам Володимир Гвоздьо. 
 
Також, на території фестивалю продаватиметься авторська кераміка ужгородського майстра Андрія Зубенко. Дзвіночки, підсвічники і солоночки продаватимуться за цінами, що не перевищуватимуть цін в закарпатських сувенірних магазинах.    
 

Коментарі

M
Martin

а майку можна заказати? на фестиваль нема можливості попасти.

A
Aston

ficha :)

A
Aston

ficha :)

Читайте також