Берегівчани занепокоєні: вулицями їздить вантажівка з відxодами та львівськими номерами (ФОТО)

8
12

У соцмережі з'явилися фотографії невідомої вантажівки з львівськими номерами, яка останнім часом активно курсує по вулицям Берегова.

Мешканці почали бити на сполоx - вважають, що до ниx, а саме на xутір Запорізький, стали привозити відxоди з іншиx регіонів України .

"Що скажете - тепер до нас стали привозити сміття зі Львова! Xутір скоро буде плавати в смітті. Деякі люди, мабуть, стають багатшими, якщо привозять сюди відходи", - повідомляє Ніколет Кіш.

Наразі люди очікують пояснення від влади, адже добре пам'ятають аферу з так званим "преміксом" - шкідливими відxодами з Угорщини, якими була рясно посипана земля Берегівщини з десять років тому.

Коментарі

ДЗ
до закрпатец

іще сь не здох?

З
Закарпатец

- Петро Олексійович , довго ще по вулицях Берегова буде їздити сміттєвоз з Львівськими номерами? - А ви що голодні

СН
Сало начії

Смерд творогам

1
111

Я зрозумів з заголовку що машина возить відходи і львівські номера. Так? І шо по чом нись львівські номера?)

5
55

редактору балога отходами в голову насрав.того цей вонячий сайт пише всяку муть

Т
Тетяна

Хтось тут написав: " Слава галичині ". Слава тільки Богу Ісусу Христу. Тільки Бог заслуговує слави від людей.

НД
но да

Поддержую коммент "берегівчанин", це діствітельно зерновоз. Можете піти до села Гать де їхня дислокація або до Мукачева де іменно на днях грузять сою с таких вантажівок в товарні вагони.

Б
берегівчанин

редакція, звітки у вас слово "відходи", це зерновози які возять зерно на Берегівський ХПП. Думайте що пишете.

R
rem

29 червня 1945 - трагедія для русинського народу - будь проклят навіки Сталін: між Чехословаччиною та СРСР 29 червня 1945 укладено угоду про вихід Закарпаття зі складу Чехословаччини і приєднання його до України.

СН
Слава нації

Слава галичині.

Б
Бабай

А що таке? Так то радіти потрібно - допомагаємо найкращим сусідам! Нехай все сміття сюди возять - ми переживемо, нам не шкода. Для цього ж ми і потрібні.

МБ
Може бути

Було в новинах: "Львівське сміття потай привезли на Вінниччину. Зараз біля міста Погребище Вінницької області заблокували 6 фур зі сміттям, яке привезли зі Львова."

Читайте також