Берегівщина підбила минулорічні спортивні підсумки

3
0

В малому залі Беоегівської райдержадміністрації відбулося засідання координаційної ради із забезпечення моніторингу і оцінки ходу виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки.

Розглядались наступні питання

- про підсумки участі у обласному огляді-конкурсі серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій, товариств, клубів, шкіл району за 2009 рік;

- про підсумки участі збірних команд Берегівського району у V літніх обласних юнацьких  іграх

2009 році;

- про участь у V літніх спортивних іграх молоді області та V літніх обласних юнацьких іграх з неолімпійських видів спорту у 2010 році;

- про програму розвитку Берігівської районної федерації футболу на 2010-2012 роки;

Спортсмени Берегівського району за підсумками 2009 року зайняли у обласному огляді-конкурсі загальне шосте місце серед районів та міст області. У V літніх обласних юнацьких  іграх спортсмени району прийняли участь у 12 видів спорту - греко-римської та вільної боротьби, дзюдо, настільного тенісу, тенісу, боксу, гандболу (юнаки та дівчата), футболу (юнаки та дівчата), волейболу (юнаки), легкої атлетики.  Загальне місце -  сьоме.

У 2009 році найкраще виступили спортсмени району з наступних видів спорту:

- фрістайлу (головний тренер, спеціаліст вищої категорії Окіпнюк О.І.);

-  настільного тенісу, які тренуються під керівництвом тренера Пацюк О.О.;

-  з греко-римської, вільної боротьби, дзюдо на чолі з тренером Карімов І.К.;

-  боксу (тренери Ковач В.В., Фанчик Б.А.).

На нараді за участі спортивного активу району відбувся принциповий аналіз результатів виступів спортсменів Берегівщини, шляхи розв'язання піднятих проблем у розвитку спорту та фізичної культури в районі та поставлені задачі на 2010 рік з участі у V літніх обласних юнацьких  іграх з неолімпійських видів спорту, V літніх спортивних іграх молоді області.

Учасники наради схвалили програму розвитку Берегівської районної федерації футболу на 2010-2012 роки та рекомендували подати її на розгляд районної ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також