Берегівська лікарня готова прийняти поранених з Майдану

18
51

Ініціатива з боку берегівчан, а зокрема міського депутата Світлани Чирибан та активіста Дмитра Кобринського, які зараз перебувають на Майдані Незалежності в Києві, була безумовно підтримана керівництвом Берегівської центральної районної лікарні.

"Ми готові прийняти для лікування і реабілітації людей, мітингувальників Майдану, які отримали поранення або травми у столиці, - запевнив кореспондента Мукачево.net головний лікар ЦРЛ Іван Малеш. - В нас є така можливість, а в лікарні створені відповідні умови. Готові допомогти і фахівці будь-якого профілю - хірурги, травматологи тощо. У такий важкий для всієї країни час українці мають простягнути руки допомоги один одному".

У лікарні запевнили, що для потерпілих і травмованих у разі потреби організують і можливість курсу реабілітації на термальних водах Берегівщини.

Також берегівський активіст Дмитро Кобринський повідомив, що домовився з польською благодійною організацією, представники якої запропонували забезпечити потерпілих мітингувальників всіма необхідними медикаментами.

Мукачево.net

Коментарі

ХP
химик P.S.

А главврач как кощей безсмертный. Что вы с ним сделали?

Х
химик

А олас вообще ходит как гусь , голова выше ж...пы,

Ю
Юрист

Перевищення службових повноважень - це дії службової особи, яка не має владних функцій і виходить під час виконання своїх адміністративно-господарських функцій за межі своїх повноважень, або дії службової особи, яка має владні повноваження, але у конкретному випадку перевищує не їх, а інші свої повноваження, або перевищує свої владні повноваження стосовно осіб, які не входять до числа підлеглих.

3
333

усе буде добре !!!!Малешив востановлять !!!

Б
Батька

Пиздець підкрався непомітно...

В
ВАСЬКО

Лишіть Малешів у покої -старий ітак попортив малому карьєру бо той без нього нич не годен,слабий,Не хотять самі піти _дочекаються до люстрації а то май больно буде.

ДЛ
для люстрації

Поясніть, будь ласка, мені скільки ще треба заплатити нашим бідним докторам за іхнє скотське відношення до людей, хворих або відвідувачів. Три роки ходимо з інвалідом, щоби надали йому інвалідність і просять три тисячі гривень для комісії- половина членів комісі з Виногроадова кожному дай по 100 євро. Половину таможенників з виноградівської таможни за гроші дали інвалідність, чим більше тим краща група. Як може СІМЯ* керувати лікарнею — син головний лікар, батько керує поліклінікою, правда, не офіційно а ДЕФАКТО, жінка зав. лабораторією це фамілія МАЛИШ, А що роблять врачі, ПРАНЕЧУКИ — приватизували кабінет УЗІ і за меше 50 гривень не зайдеш а інші вже по 100 гривень требують

С
совість

Самовелика проблема охорони здоровля берегова це:малеша,малеша,малеша! Чому тільки після 21 лютого принімають ранених з майдану бо апуко так рішив ,треба спасати свою позицію. Малеша регіонали послідні із тих само хужі продажні шкури!

Л
Лікар

Назбирали на 2 броніка. А кому ще цікаво яку суму зібрали і на яку закупили? Тихенько всі шепчетеся, а відкрито запитати боїтеся?

А
АКТИВІСТ

Збираємо гроші в ЦРЛ на війну! Ми найліпші з ГОЛОВНИМ!!!

К
колега

Глибоко сумую та виражаю співчуття сімї Сак в звязку з передчасною смертю всіма шанованого Михайла Юрієвича.Нехай земля йому буде пухом.

Ш
ШАШ

А чого ж ВИ біжите до тих лікарів, які не вміють робити і їх гріхи, виправляє Ужгород, щей гроші Їм за це тицяєте. Крім того, чого не йдете до адміністрації лікарні і не вказуєте на них. Хочете правди і справедливості за рахунок інших!

А
Ася

Запитайте у Сагарди яка вартість пологів та кесаревого. Жінка старша медсестра, чоловік начальник відділення,роблять як хочуть, і так багато за ним треба Ужгороду переробляти, а називаються такими великими демократами. Ще і другі їм не добрі.

Ш
ШАШУ

Я не бачу, щоб тут чіпали малих дітей. Проте чітко вимальовується позиція працівників лікарні, мешканців міста і району, які мали нещастя бути пацієнтами деяких світил медицини. Люди сказали те, що наболіло на душі. Звертаюся до крівництва лікарні: Досить грабувати лікарню і обдирати простих людей!!!

Ш
ШАШ

Коли чіпають від злості малих дітей, то куди належите ВИ? Хіба ВИ люди? Боріться з дорослими! Чи слабо?????

ХН
хворий на голову

Всіх у тюрьму, всіх за грати, всіх до стінки і розстріляти, а остальних вигнати з роботи. Всі погані. Тільки я, тільки я і червона головка моя - чесні , справедливі, найкращі, достойніші. Мене на "главного", на царство, а червону мою головку також на трон, а якщо не поміститься тоді мені на коліна.А з собою заберу ще і Мариську друкарку, щоб мені і тут помогла писати пасквилі. От тоді при мені і розквіте лікарня,на вербі будуть банани, на ялиці апельсини. А лікарня стане мов "казка" от тоді й заживемо. ЕКСПЕРТ: читачів цієї казки нема, і ніхто такий бред читати не хоче. ПСИХІАТР: Вас мої друзі відвідав друг ДЕЛІРІЙ, та ГАЛІК, але не переживайте тебе вилікую, і червону головку вилікуєме. А казці цій приходить кінець, а у руки вам терновий вінець.

А
ау!!!

Історику, до чого тут Катруся? Може краще Марусю згадаємо? Яка за те, щоб горе-абітур'єнт став повноправним студентом спокійнісінько, власноруч каліграфічно виводить суму, яка допоможе зробити це дивовижне перетворення. Благо, що було в кого їй вчитися, адже у неї відомі наставники.

І
історик

Катрусю бокс, бокс, бокс, та оверкот. А там ще і сумка медсестри з 20 карбовпанцями у гаманці. памятаєш?

ДС
до снайпера

Принаймні лікарі вдень і ніч працюють на відміну від адміністраторів і їм не оплачують те що положено тобто ургенції на дому відрядження і т. Д.Вони не отримують 50 відсотків за інтенсивність та премії.А саме головне з ними поводяться як з рабами які не мають права навіть на власну думку.Задумайтесь адміністратори де ви помились.Пора змінити тактику в управлінні кадрами інакше кадри поміняють Вас.

С
Снайпер

Населення Берегівщини знають лікарів ,та ділять їх на дві категорії- щирих,привітних,профісіоналів своєї роботи та других " профісіоналів", які без фінансової вигоди (хабарів)навіть не оглянуть хворого- операція - тариф, пологи - тариф , лікарняний - тариф ,довіду(шоферську)- тариф. Куди ми котимось!Бутьте ЛЮДЬМИ!Адже заробітки малі,пенсіі - мізерні.І всі мовчать - всім добре,чи,ЩО?Особливо хірурги-здирають останні копійки ( "Головний" ніби нічого не бачить,не "знає",або боїтьтся Кустря!!)Анестезіолог - також має таксу при операціях.Пологове-стабільна система оплати.

С
Снайпер

Легко говорити стоячи з боку! По перще - Бонка М.М.- все зробив для того,щоби заняти посаду начальника Рай.здрав.відділу (щоб отримати пенсію в Угорщині в майбутньому) По друге - Малеш І.В. - в умовах теперішнього єкономічного становища утримувати,коригувати та надавати медичну допомогу мешканцям Берегова та району( з мізеру залишків 2013 року) - хто візмецься з людей ,які багато говорять( колег)- ніхто.Чому -бо немеє вигоди коли казна пуста!Грошей немає!! По трете - Малеш В.І. - людина своєрідна - у кожного є + та -він захищає колег від помилок,які через рік-два обернуться боком в других районах.Адже всі привикли робити на ШАРУ (це у нас в крові) Згіден, всім не в подобі-одних скорочує(молодь на 0.25),іншим дає працювати (пенсіонерам Угорщини на 0.5 або 1.0 та навіть на 1.5 ставки + надбавки за якусь активність)але це пережитки старих часів.Неможе він скоротити людей , які платили за своїмісця.Він залежний від них.Відносно роботи в лікарні - чудові люди.Тільки схема неправильна.

O
O_o

Складається враження, що "люстрація" турбує нас з вами, а Малеші активно "лижуть зад" своєму начальству, знущаються над колективом. А "угорські" пенсіонери - Путіліна, Дуфинець, Свереняки, Нодь, Беневська (яка займає керівну посаду і отримує доплати), Янохін, Майороші, Генс не бояться ні скорочень, ні затримок зарплати. Що "економить" економіст? Від кого захищає юрист? Чию працю охороняє Печкан? Кому потрібна така профспілка? Скільки коштує працевлаштування? Куди зникли з гуманітарної допомоги комп'ютери, апарат УЗД? Які "відкати" від оренди аптек, магазинів, тендерів на продукти, енергоносії...

ХС
Хочу справедливості

Закон діє для всіх, чи деяких обходить боком??? Люстрація буде у клану Малешів???? чи може у них є якась невідома для народу НЕДОТОРКАНІСТЬ!!!!Сімейний підряд -зайняли всі вигідні посади в ЦРЛ,де справедливість,чи може в лікарні більше нема розумних людей!!!!

МН
Мне не безразлично!

Ну ты даешь! Ха-ха! Как это престол передается? А вот так и передается. Уже давно всем известно, что Береговская ЦРБ это частная собственность семейства Малышей! Это давно уже не секрет для всего района. Главный коррупционер (царь и пуп земли) это дедушка В.И.Малеш, он как раковая опухоль, от которой нельзя никак избавиться. Господи спаси мою грешную душу!

ДЛ
до ликаря

А на каком основании и каких правах передал по наследству?Ето что частная собственность?

М
МОЗ

ПІДТРИМУЮ ОРОНКУ,ПРАВДОЛЮБА,даже ПУТЛЕРА!Молодці, правдусьте сказали. Після війни начнемо люстрацію. Ніщо не забуте!!!!

В
вуйко

До люстратора 2. Я щось не побачив там ніякої образи - "маленький малишонок", не сказано нічого поганого.Зараз вже декілька років поспіль тато навчає свого сина, а років через 20, син Іванко буде передавати свій престол молодшенькому.

ДЛ
до люстраторів

Ви хоча б майте совість маленьких дітей не обзивайте а то Вам в ганьба Ви просто нікчемний чоловік якщо в це впутуєте дітей які ще в школу не ходять "маленький малишонок" це просто нікчемно називати його як три ведмеді, навіть після цього Ви є остання людина для всіх на цьому світі яка пише за дітей в такому ракурсі. Ганьба Вам! Нехай Бог Вас простить!

ДЛ
до люстраторів

Ще 3 тижні тому вірив, що так і буде. Всі пройдуть люстрацію, але нажаль все вказує на інше. Ніхто нікого не буде люструвати. Пішла одна банда, а на її місце прийшла інша. А Малеші, як були при одній так залишаться при іншій, а там дасть Бог і малий Малишонок підросте і знову буде заміна попередньому Малешу. То просто жах, якась чума від якої не можливо збутися. Як три ведмеді - більший, менший і ще менший. От і задумайтеся люстратори!

Л
люстратори

Ми обовязково на все звернемо увагу.

П
Правдолюб

На сучасному етапі Берегівська ЦРЛ дісно на рівні собачої будки! Тому всім, хто коло "корита" завершуйте жити по принципу "ad glorium per anum", бо саме так ви живете, і цього навчаєте своїх дітей - наступників. І не шукайте виправдання для себе! Беріть відповідальність за зроблене і робіть висновки!

Г
генетик

По наследству опыт не передется.Передается только склонность к высокомерию трусости наглости цинизму властелюбиюи жадности!

П
Путлер

Ви як малі діти при попередній владі ніхто не дивився на професійні якості-потрібно було бути членом ПР або мати великий гаманець.От Бонки і заплатили.тому-що нелогічно призначати на посаду пенсіонерку та неграмотного хірурга який в організації медицини пняття не має.

Д
Доброжелатель

А Вам не стыдно смотреть в глаза людям котрых вы уволили(сократили)!!!!Не стыдно смотреть в глаза молодым специалистам которым вы не можете предоставить работу!!! И вы себя считаете организатором от бога??? Да таких организаторов от"бога" и таких сыночков от"бога" надо гнать в шею!!!

Л
лікарь

Малеш організатор від "бога". Один із самих досвічених організаторів охорони здоров"я на Закарпатті.Це достояння не тільки Берегівщини , а і Закарпаття, і це реальність.Здібності не прийшли самі він їх завойовував сам, примножував, а досвід передав по спадковості.А це погано? А що передасте по спадковості Ви?, бруд, яким Ви займаєтесь, бо це Ваше покликання на землі,тільки на це Ви здатні, не побудували і собачої будки у медицині, тому і шалено заздрите працьовитим успішним людям лікарні.Огляніться біля себе і Ви побачите одні брудні руїни які вибудовували все своє життя, це Ваш тягарь і хай Вас у житті тільки це і гріє та радує. Хай вам щастить тільки у цьому.

Ф
федор

А Сак та Головач як профі далеко втікли?

С
справедливий

призначили регіонала банку "начальником" медицини, тупого як валянок, все життя гаті протирав у медицині і тут тобі маєш "начальник". Як це могло статися у Берегові?, коли всі знають цього фахівця. Це і бентежить Берегівчан. Пише з трудом, а про медичні знання його та дружини пенсіонерки призначеної завідуючою і говорити не приходиться. Це могло статися тільки на острові Бонрикії - Поппуля, і там би їх вигнали.

П
патріот

Мені довелось лікуватись у нашій лікарні. Повага і шана нашим лікарям, до яких звертаються з бідою за допомогою багато мешканців Закарпаття, а це є факт і багато про що говорить. Тут шанується право громадянина на вибір лікаря та лікарні, право яке має бути основою медичної реформи. Здається мені"правдолюб" що тебе так і ні разу не вибрали, або дали хорошого копняка . Паплюжити можна все і всіх особливо якщо ти спаплюжений сам, але уже громадою Берегівщини.

Б
Берегівчанин

А хто призначив Банку на посаду начальника медицини? а хто за це відповість?

П
Правдолюб

Хірург К. "одноутробний брат" Януковича. Жадоба до грошей, зневага до людей, одноосібна влада, політична проституція. За 300-500$ видалить навіть здоровий жовчний міхур тячівського румуна. Його колеги - хірурги ходять за ним як стадо баранів, а він підпускає їх оперувати тільки бідних та БОМЖів. Деспот від чорта.

О
оронка

ваш "хірург від Бога"(invalid maker) просить тисячі за операцію.хіба залишилась якась довіра до нашої лікарні та лікарів коли все робиться задля своєї вигоди,а не в інтересах людей?іде массове протизаконне скорчення медпрацівників та робиться вигляд,ніби все добре,як в рядянські часи.є люди,які працюють чесно,але для деяких це лише бізнес...на жаль.

Л
лікар

Невже ставлення і думка кількох бажаючих прокритикувати має значення? Я знаю сотні вдячних людей, яким ці люди безкорисно допогли, не заглядаючи в кишені , як ви пишете. Ганьба всім, хто незнаючи, пише такі ганебні вислови!Перш, ніж критикувати, зазерніть до своєї совісті!

М
медик

Старого Володимира Малеша давно слідувало накопкати у гузицю.Йому не місце бути заступником у свого сина.Це є аморально та ще й корупція.Тільки за такий вчинок вони обоє- Малеші,як син так і батько,підлягають звільненню із займаних посад. На їх місце є вдосталь авторитетних лікарів,які користуються більшою повагою, як серед медперсоналу,так і громадськості берегова і в цілому по району.

ДT
до TRUE

Нарешті сказана істинна правда про клан Малешів. Без грошей в лікарню ані кроку! Малеш - Гойдошівська продажна шкура, жополиз і мерзотник, сопляк, який без свого тата не здатний зробити один крок. Для нього головне гасло - гроші, гроші і влада!!! Краще би сидів і не піарився....Берегівська лікарня може прийняти постраждалих!? Чому він сказав це лише вчора? Чому не відрядив лікарів на допомогу Майдану? Тому, що це потрібно було зробити безкоштовно!!! І тому, що шовгор, який постійно прикриває його гнилу задницю, і який стояв поруч з беркутятами в той час, коли вони молотили мирних людей, лише 2 дні тому перефарбувався. Отже, робіть самі висновки.

T
TRUE

Правда в тому, що нашу берегівську лікарню вже ніякі добрі справи не "відмиють", ніде такого бидла нема, як в берегівській лікарні.... Ставлення до людини як до ходячого гаманця, ні в мукачево, ні в ужгороді такого нема! Ганьба клану малешів! сподіваюсь що справедливість прийде і лікарню очолить поважна людина, яка дійсно турбується про народ!

Б
Берегівчанин

Краще нехай ще вчорашній регіонал, "хірург від Бога" (до речі, без іронії) Кустрьо їде на Майдан та оперує поранених. Так змиє з себе ганьбу.

A
artur

males-zasranec!

В
варош

люди, зрозуміло ваше обурення Малешом, але зараз потрібно справді згуртуватися і допомагати один одному, рятувати людей. а потім вже розберемося хто є хто.

АЗ
анця з кушниці

продажна шкура - Малеш,власть змінюєся а він як то колесо туди сюди бігає.треба раніше думати, а не тепер чухатися коли вже пізно і які то там фахівці роблять шо так можуть помогти.

М
меднадзор

Це похвально....Лише Малеш це мав сказати ще в листопади.Молодець зориентувався.

S
slayer

Малеш -риг,а ще й до того шовгор Гойдоша!

Читайте також