Берегівська об’їзна в Мукачеві зруйнована вщент: з дороги стирчить арматура заввишки 3 м (ФОТО, ВІДЕО)

8
16

Цей відрізок є частиною дороги національного значення Мукачево – Рогатин і веде до одного з ключових пунктів пропуску в межах області «Лужанка».

Власне, дорожнє покриття перебуває на балансі облавтодору, але навіть ті, хто живе неподалік, скажімо у Шенборні, не можуть пригадати, коли тут робився бодай ямковий ремонт. Водночас, інтенсивний рух вантажівок та іншого транспорту фактично зруйнував дорогу вщент.

Про це наша редакція інформує вже не перший рік. Утім реакція від обласних посадовців – це відверта політика та пошук крайніх.

Нагадаємо, що минулого року коштом бюджету Мукачева було відремонтовано більшу частину Пряшівської, яка також перебуває на балансі області.

Mukachevo.net, фото Сергія Герасим’юка, відео Романа Пищальника

Коментарі

О
О

Цена 1 км дороги около 5 млн.долл.,кто и как зарабатывает,платит налоги а еще и воруют-люди подумайте откуда деньги,ведь на каждого официального работягу повесили двух пенсионеров,власть не в состоянии руководить страной,экономикой уже лет 10 к власти рвутся,что б распилить очередной транш МВФ и повесить на Нас и детей и внуков свежую цифру госдолга,пенсы выбирают из "зомбоящика" президентов,а Мы с ними жить должны-правльно люди требуют запретить голосовать людям после 50 лет у пенсов не мозг а каша,да по нашему городу видно-как руководят-город это маленькое государство...только и умеют что деревья резать,которые Наши родители сажали.Даже если и найдут денег на дороги,кто из наших будет ремонтировать-алкашня-табор.Только иностранцы должны делать и давать гарантию(македонцы типа) наши разворуют или в лужу накидают-жаль машины,Но такая у Нас сейчас жизнь-500 менеджеров на одного рабочего и то если не уехал за бугор

Д
Діпсі

Я теж думаю як 77.77 це початок кінця ! Комуналка такі ціни ю, що люди дуріють... в місті Ужгороді декілька років тому пенсіонерка померла від голоду, бо мала 1200 грн пенсію, а за комуналку і квартиру виходило під 1000 грн...в холодильнику було в неї 1 яйце і стакан рису ! Родичів нема, квартира дісталась на баланс міста....угадайте кому вона пішла і по яких схемах.

Ц
церква

до яких пір фури будуть їздити через кільце біля фердінанада по вул.червоноармійській до пятої школи? дорога на цьому участку нагадує як після артобстріла де поліція?

7
77.77

Я думаю се вже початок кінця цьої влади! Бо так гнобити народ се вже ні в які рамки!

В
Василь

Таким стало все Закарпаття за роки окупації держструктур наших міст ОПГ"Селюки у владі": рогаті скоти-терористи вміють тільки грабувати,рекетіровать,наживатися на крові народу,паразитувати...до Громадянської війни довели республіку,тупі сільські суки,аби вкрасти в України побільше особисто для себе "під шумок" війни...У Закарпатті дороги як після бомбардування...а Закарпатті - в глибокому тилу...рагулі при владі і є терористи,якi розбомбили наші стратегічні підприємства,наші дороги,які вбивають наших сограждан в більшості своїй - городських,що побудували Україну. Рагулі ж - з моменту окупації влади - Україну тільки розкрадають,грабують бідний народ...задроченний до скотинячого стану народ мовчки "голосує" за владу селюків-терористів ногами...вперед ногами: за роки окупації України рагулі вбили 15.000.000 мешканців країни. Роглєву - слава,рагулей - в тюрми!

Б
Бабай

Зато та дорога може сміло претендувати на званіе найпоганішої як в диржаві та і цілой Европі. А можі і Африкі.

ЙЙ
Йой йой

В історії України є період який називається "Руїна" після цього був період "Коліївщина" від слова "кіл" коли доведені "до ручки" селяни взяли в руки "кілки" і убили більше 10000 поляків які їх гнобили. На мою думку ми маємо тепер "Руїну" ...Історія повторюється....

О
Ого

Перекопати екскаватором ! Люди почнуть шуміти і автодор можливо почне героїчно робити ямковий ремонт...і піаритись?... Ту дорогу (асфальт) треба всю зняти і покласти нову але якісну, не так як поклали влітку в Ужгороді на Собранецькій, а уже в ямках. Дійсно "поклали"! а в центрі Ужгороду як зняли асфальт в серпні то до тепер "ложать" - ГАНЬБА!

Д
Діпсі

Вот вот, Барва, Крук С., та мукачівець, це слова розумних людей... але ті хто сидять в кабінетах їм на це все одно...нажаль...

Б
Барва

Якщо фура iде у сторону таможнi з Виноградова,куди iй потрiбно прямувати, бо якщо хтось не знае,то саме вона зроблена для фур.А фури правильно роблять що iдуть через мiсто,бо краще заплатити штраф, чим дати 100 евро на ремонт.А само краще перекрити дорогу фурами, та стояти до того часу,поки не почнуть працювати.

М
Мукачевець

треба ту дорогу через стан дорожньго покритя признати аварійною та негідною до єксплуатації і через суд та заборонити рух по ній зовсім і подати на "ОБЛАВТОДИР" у суд від імені громади міста , автовласників та перевізників

СК
Степан Крук

Шановні! Держава виділила 35 мілярдів гривень на ремонт доріг України. В минулому році із виділених коштів Москаль із "Закарпатавтодором" освоїли аж 1% (один відсоток!). Та проти Москаля потрібно карну справу відкривати за службову халатність!!!

Д
Діпсі

В нас такі дороги погано, ходову і не тільки після них треба ремонтувати! Добре шо в бензині на заправках вкладено в суму ПДВ за дороои, коли платиш мито за розмитнення авто ПДВ за дороги, і ще купа інших стягнень коштів в бік влади і автодору. Плюс штраф за порушення ПДР теж гроші йдуть в бюджет, а чомусь до ремонту доріг вони не доходять...поки люди не збунтують і влаштують кіпіш деяким чиновникам в кріслах то тодку з цього не буде

М
Міша

І чому ми терпимо цю бездарну владу? Де ремонти доріг? Москаль лише плаче, що Київ йому гроші не дає на дороги. Та може ти такий губернатор, що тебе всі посилають на три букви?

В
Водій

Будьте прокляті такі чиновники автодору. То не дорога, а пекло. Я на фурі там їду по 20-30 мінут

І
Іштван

І зато Москаль не буде ремонтувати. Лиш би гірше мукачівцям зробити

Читайте також