Берегівська райрада висловила недовіру голові РДА Ігорю Вантюху

20
4

Рішення про висловлення недовіри голові Берегівської РДА оприлюднено на сайті районної ради.

Рішення було прийняте на засіданні районної ради 30 липня, на якій мав розглядатися публічний звіт голови Берегівської РДА.

За висловлення недовіри голові Берегівської РДА Вантюху проголосували 29 депутатів — що складає понад двох третин зі складу ради.

Голова РДА Ігор Вантюх проігнорував сесію і не виступив перед депутатам. також звіт не був опублікований на сайті адміністрації.

Відтак, рішення про недовіру було надіслано президенту Зеленському та голові Закарпатської ОДА Полоскову для прийняття рішення.

Згідно зі статтею 9 Закону України Про місцеві адміністрації, внаслідок висловлення недовіри двома третинами від складу ради відбувається припинення повноважень голів місцевих державних адміністрацій.

Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив Ігоря Вантюха головою Берегівської РДА 5 березня.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

VO
Vas otto

ну нарешті місцеві підсоси від партії бідних тютюноводів зникнуть Шістка Іванюк та його компанія може отримати по заслугам.Чекай Микулка на подарки.

Н
Набридли!

Депутати бавляться... Хочемо оголосимо, хочемо не оголосимо... І за що оголосили недовіру? Просто так, чи хтось в Ужгороді придумав, щоб колотнечу зробити на Берегівщині? 26 липня голова Берегівської РАЙРАДИ підписує розпорядження про проведення 30 липня засідання сесії,щоб заслухати звіт голови РДА. Ні порядку денного, нічого... Просто бажання виконати замовлення із Ужгорода. А де подівся термін 10 робочих днів, необхідний на оприлюднення як звіту голови РДА, так і на оприлюднення проектів документів за результатами звіту? Чи з математикою в ініціаторів шабашу проблема? Чи 29 депутатам Берегівської райради Закон не потрібно виконувати? Чи ці депутати настільки зневажають своїх виборців, що вважають їх неуками?! Це порушення Закону!

Г
Гукан

Який гарний кабанчик з нехарними очинятками !!! Так i думае про свою громаду …!

Ф
Фукс

Чи є цей хлопчина на посаді чи не має його…суттєво це не впливає на рівень життя району. Доречі хтось лякав обіцянками ліквідувати адміністрації, як пережиток минулого….

Читайте також