Берегівська сім'я стала героями шоу "Міняю жінку" (ВІДЕО)

81
13

На Закарпатті, у сонячному містечку Берегове живе родина: мама Юля, тато Сергій та син Артем. Юля – домогосподарка: попри те, що вона постійно вдома, їй ніколи не буває сумно, адже вона завжди знайде, як розважити себе.

Сергій – приватний підприємець, який займається медичною комп’ютерною діагностикою. Чоловік дуже часто їздить у відрядження, через що подружжя дуже рідко свариться. Останнім часом у Сергія і Юлі з’явилися непорозуміння через занадто велику емоціональність Юлі.

Жінка ж хоче, аби її чоловік став більш турботливим стосовно неї. У місті Глухів живе родина: мама Тереза, тато Юрій і їхній син Максим. Жінка – культурний організатор в училищі, а чоловік працює таксистом.

Тереза і Юрій вже разом 14 років. Жінка дуже любить вчитися чомусь новому, аби не стояти на місці. Однак Юрію це не подобається, чим Тереза і невдоволена. Чи вдасться родинам винести для себе важливий досвід з обміну – дивіться 4 випуск 15 сезону «Міняю жінку» онлайн на 1+1.


Коментарі

І
Іван

Невихована, безграмотна, максимум з неповною середньою освітою жінка, яка осоромила, не лише себе і м. Берегове, а і всю Закарпатську область і не тільки, з урахуванням того, що у нас всі жінки працьовиті, розумні, милі і любимі та дружелюбні, за винятком Юлі з вищевказаної програми.

О
олександр

шалава з берегово.хай йде до мами

МП
меняй пока не поздно

Серега, беги пока не поздно !!! Одна срамота а не женщина....Сейчас начнуть в городе смотреть на нее. как на сумашедшую....

Д
дурррррра

юля - ДУРРРРА-ДУРРРРОЙ

Б
Берегівчанин

Капец, вони гірше циган берегівських...

О
Олександр

Юлю раз лупнутипо писk0ви та сама піде гроші заробити, духи їв не любляtься за 100 гривень, та іди на трасу зароби 1000 та купи собі,

О
Олександр

До Сашика 21.10.2020 16:12... підійди до дівки ся познакомити із пустими жебами шо ти упувість?.. а пак утягни анцуг з повнов пачков доларів та увидиш шо такоє щястя, як ти сама сяде на куліна і як ся у ниї появить любов до тебе.

О
Олександр

Мамі уже няньо надуїв, хоче ся тігати їз трактористом... і короновірус їх не бере...

З
злий

не позорся ти мужик нормальний вижени ту придурковату .Хай йде робити лінивка а не сидить дома "красавиця" ще й командує.Ти найдеш легко намного ліпшу дружинуЯка буде тебе любити і поважати.

ДН
До нижнього допису

Тільки в них , дурню . Скоріше проаналізуєш кожну ситуацію , скоріше зрозумієш свій порив "мЬІсли" дурнуватої.

С
Саша

До нижньої марги! Не в грошах щастя! Дурню!

Б
Берегівчанка

Опозорилася наша коза лінива на всю Україну!!! Іди роби, не будеш мати коли в голову почухатися, сидиш дома та від скуки сім‘ю тероризуєш!!! А такого гарного та роботящого чоловіка люба жінка би на руках носила!!! Кидайте свою клушу, побачите, як вона без копійки проживе! Що Ви в ній знайшли?

Ц
Ціґань

Чому блокуєте коменти про андрюшеньку?

Читайте також