Берегівські депутати планують "люструвати" керівні посади у міліції, казначействі та газовому господарстві

18
14

Саме такий проект рішення виноситься на наступну сесію Берегівської міської ради, що відбудеться 8 травня 2014 року.

А саме "Про погодження призначення керівників" згаданих установ. Якщо за рішення проголосують, то саме міська рада буде погоджувати призначення місцевих начальників газового господарства, енергопостачання, державного казначейства та всіх керівників правоохоронних органів.

Ця пропозиція поступила під час зустрічі міського голови з представниками політичних сил та громадських організацій міста, а також згідно з Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Коментарі

Б
берегівчанин

Вижу не дає Бабяку жити спокійно Бізіляня.То заказує статті Жаливі(брату Бушка),то підлизується до Балоги,лиш оби Бізіляні не било на світі,та жив би собі Золіко у Балоги за пазухов.Айбо ото буде не так,як Золіко хоче.Ото буде так,як буде воля божа на це.

,
,,,,,

Треба люструвати Бідзіляню, яка продалася Бабяку та з тріском програла йому вибори.

Н
нейтрал

Hd, пидмитив ти правильно!!! Але шо з нього визьмеш??? Простий водий черговои, а керивни посади потрибно дийсно люструвати!

П
пресса

23.04.2014 у Берегівській прокуратурі буде проводити особистий прийом заявників прокурор Закарпатської області.

Ч
Читач

А яким боком під люстрацію підпадають керівники газового та електромережі? Це ж приватні організації. Популізм чи незнання?

Н
НО

Хай люструють не тільки керівні посади... Сьогодні (18.04.14.) цілий вечір той "леквар" у формі із зброєю тусується по місту, чи то він на службі, чи то він просто понти гоняє... що то за міліція така, раз сигаретчикам чічкує, раз міліції ... ганяє

Л
лоці

всі вони вори , нема довіри нікому . дайте дорогу людям які не були при владі . Ці всі як метастаза .

.
......

Чирибанка настоящий лідер опозиції вони єдина яка може скласти конкуренцію Бабяку.

Й
йойой

всі знають, шо "радниця" міського голови то Чирибанка. То по табору його водить, то ще якусь дурню придумає, лиш би не злазити з шпальт газети ). Най менше її слухає Золіко, бо до доброго то не призведе.

ПЛ
прошу люструвати

Моріку із буфету,бо при призначенні її у генделик, не було согласія постоянних кліентів, а вна не наливать у довг.І приносить моральну шкоду нашуй тусовці. підпись. поддержавшіе майдан.

З
Заіка

А Зареву ко буде люструвати?

Д
дори

при чому тут Чирибанка? це взагалі проект за підписом міського голови...

Й
йойой

То котра така велика депутатка? Чи не Чірібанка часом?

Я
Я

А міську раду нашу хто буде люструвати?

Читайте також