Берегівському Будинку культури повернули історичний вигляд (ФОТО)

9
3

Однак, тільки тимчасово – терміном на два роки, поки не знайдуться кошти на реконструкцію.

Вчора, 24 вересня, фасад Будинку культури, що в самому центрі Берегова, вкрили великим банером із зображенням старої синагоги та української і угорської символік.

«На Будинок культури до Днів Європейської культури з допомогою альпіністів закріпили банерне полотно. Зазначу, що полотно встановили не за бюджетні гроші! Проект реалізовується за кошти гранту, який виграла міська рада. Зображення на банері було затверджено спільно міською радою та громадськими організаціями торік. Банерне полотно є тільки тимчасовим рішенням (на рік-два) задля поліпшення естетичного вигляду центральної частини міста, поки не знайдемо кошти за реконструкцію всього Будинку культури!», - зазначив мер Берегова Золтан Баб’як на офіційній сторінці у Фейсбуці.

Mukachevo.net

Коментарі

ПБ
Працівники будинку культуриИ

Спочатку керівництво міста нехай призначить на посаду керівникв управління культури грамотного спеціаліста а не політичного призначенця від партії.Попередня керівник нехотіла нічого робити.бо їй не давали,а новоіспечений безграмотний ,тупий .

ПБ
Працівник будинку культури

НОВИЙ НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ М.БЕРЕГОВО.ЩЕ НЕ ЗІГРІВШИ МІСЦЯ ,ЗАПУГУЄ ЗВІЛЬНЕННЯМ ХТО НЕ МОЖЕ АБО НЕ ХОЧЕ ЯК ВІН КАЖЕ ЗРОЗУМІТИ ЙОГО,МИ ПРОПРАЦЮВАЛИ ПО 5-10 РОКІВ.З КИМ ВІН ХОЧЕ ЗАЛИШИТИСЯ.

СК
Сергій К

Чесно кажучи, дуже на...синагогу схожий.

Читайте також