Берегівськи школярі створили кількаметрову стінгазету присвячену боротьбі зі СНІДом (ФОТО)

6
0

Сьогодні у берегівській ЗОШ № 7 пройшла акція «Діти Берегова проти СНІДу!». Захід, присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом проходить вже вчотирнадцяте і щоразу в різних школах міста.

"Організатори акції міське управління освіти, місцеве Товариство Червоного Хреста та медичні фахівці. Цього року учні ЗОШ № 7 українською та угорською мовами розповіли аудиторії про симптоми, шляхи зараження та захисту від невиліковної хвороби", написав на своїй сторінці у "Фейсбук" мер міста Берегово Золтан Бабяк.

Учні всіх шкіл та гімназії міста традиційно створили спільну кількаметрову стінгазету, присвячену боротьбі зі СНІДом. Далі цю стінгазету відправляють у Київ для благодійний Фонд Олени Пінчук «АнтиСНІД».

Окрім того на подвір’ї школи учні запустили символічний небесний ліхтарик, аби хвороба назавжди покинула світ.

Наприкінці заходу Маріанна Пилипенко та голова Товариства Червоного Хреста Оксана Маргітич вручили школяра грамоти за підготовку стінгазет, а також міні-аптечки для навчальних закладів.

Варто зазначити, що у місті в поліклініці діє Кабінет довіри, де бажаючі можуть цілком таємно та безкоштовно перевіритися на наявність інфекції та отримати необхідні консультації. Кабінет діє з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 15.42 за к.ч.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також