Берегівський батальйон ТрО відзначає шосту річницю свого заснування (ФОТО)

3811 1

Сьогодні, 30 червня, відзначають 6 річницю створення "Берегівського" батальйону - 73 окремого батальйону 101 Окремої бригади Територіальної оборони України.

Для багатьох 73 окремий батальйон 101 бригади ТрО відомий під назвою "Берегівський", оскільки місце їх постійної дислокації в м. Берегове, хоча насправді воїни батальйону з різних районів Закарпаття і різних областей України, і виконують бойові завдання в різних регіонах України.

З нагоди свята, командир батальйону вручив почесні відзнаки, грамоти, подяки тим хлопцям і дівчатам, які взірцево виконують свої обов’язки.

Редакція Mukachevo.net вітає захисників та висловлює щирі слова вдячності за їх жертовність у боротьбі за волю та незалежність України.

Коментарі

73 бат

Дякуємо за вітання! Важливо, що адміністрація сайту так багато уваги приділяє військовим. Нам потрібна й надалі співпраця з кожним небайдужим. Шановні читачі, не будьте осторонь наших потреб, цивільні мирні справи в тилу неможливі без того, щоб ми якісно виконували свої бойові завдання далеко від Закарпаття.

Читайте також