Берегівський гінеколог вимагав від колишнього прикордонника 4000 гривень

13
23

Лікар-гінеколог вимагав хабар у розмірі 4000 гривень від колишнього прикордонника за пологи його дружини, - повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

До Берегівського РВ УМВС звернувся із заявою 26-річний мешканець міста Берегово, який повідомив про те, що лікар-гінеколог Берегівської ЦРЛ вимагає від нього хабар в розмірі 4000 гривень за госпіталізацію та надання належної медичної допомоги під час пологів його дружині.

4 серпня працівниками підрозділу ДСБЕЗ УМВС було задокументовано даний факт отримання неправомірної вигоди в розмірі 2000 грн. лікарем-гінекологом Берегівської ЦРЛ. Він одержав половину обумовленої суми, але був викритий правоохоронцями.

Якщо вину хабарника буде доведено в суді, він може опинитися за гратами на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

До речі, сам заявник у минулому проходив службу у прикордонних військах і тепер знову може бути призваний в зону АТО. Тому шокує той факт, що в наш складний час знаходяться люди, тим паче медики, які замість того, щоб допомогти майбутньому захиснику, ладні здерти з людини ледь не останню сорочку…

Коментарі

ДЮ
до юри

Їдь у Мукачево.ЯКНАРОДИТЕ ТО ВІДПИШИСЯ ПРО СВОЇ ВРАЖЕННЯ.

.
.>ЮРИСТ

Операція по дачі хабаря планується не за один день_виходить що погранець це затіяв коли дитина ще була в утробі і навіть не знав як закінчаться роди.Шкода що за наші гріхи будуть розплачуватися наші діти.

Ж
жилін

В Берегові відкрито міняють валюту по вулиці Сечені - на це міліція не звертає увагу і це не злочин.А знаєте чому бо самі менти кришують,а тут спіймали лікаря і такий успіх наче побороли корупцію.Ви ж самі за звання та посади даєте тисячі (десятки тисяч)доларів іце в порядку речей,хто з цим не згоден відпишіть та вкажіть призвище-може є один або два на Берегово.

Ю
юрист

Пациент по конституции имеет право выбрать себе врача.Всеми уважаемый в Береговском и даже Виноградовском районе гинеколог имеет так много пациентов что если его выберет каждая 20 тая беременная для проведения ее родов то он вообще спать годами не будет.И ето должен делать за 1800 гр зарплаты.Скажи пограничник падлюка? Твоя жена его выбрала лечащим врачем и просила его провести роды не так ли?Ты засранец работал на границе 5 суток подряд вне оплачиваемого графика просто изза верности к присяге?Он что должен был в любое время суток бесплатно родоразрешить твою жену просто так? Иди немедленно в церкву и покайся а пото забери свое заявление и тогда наверное сможеш прямо посмотреть в глаза своему новорожденному ребенку.

БМ
Б\у МЕНТ

Я в минулому працівник МВС - це явна підстава,з органів вимагають показники по корупції -у великий бізнес не рипатися бо там кришують а лікарів вчителів торгашів -можна.От тобі і вся істина.Моя жінка рожала в Ужгороді -теж платив лікарю з яким домовлявся і набагато більше.а поїдьте в Угорщину або в Мукачево.

Г
ГЕЙЗА

Шановний прикордонник майбутній учасник АТО так і не зрозуміло - ти подякував лікарю чи тільки дав підготовлені гроші і довів його до інсульту.А що ти дома сказав своїй дружині.Ти поступив як презерватив.Піди в церкву та покайся бо ти ж сам на кордоні не чистий був,ти розумієш .що тебе навіть неповажають ті що попросили тебе це зробити,(копи).

Е
експерт

Шановний прикордонник,треба було вашій дружині народжувати у любого чергового акушер-гінеколога і тоді не потрібно було б нікому гроші платити,Ви замовили собі лікаря, а потім, коли він виконав свою роботу ви його підло підставили.Якщо вас не влаштовує черговий лікар, то платіть за додаткові опції. Лікарі не зобов'язані цілодобово протягом 2-3 тижнів чергувати надому і чекати, коли ви з вашою дружиною зарожаєте і висмикнете лікаря від його сім'ї,для надання вам допомоги.Це підла підстава!

С
сср

Треба бувшого прикордонника залучити в АТО а лікар нехай йому купить бронежилет і мирно розійдуться

1
103

наразі лікар у реанімації, і, попереджуючи гострі висловлювання зауважу, що дійсно у важкому стані. це, певно, варто показників гучних справ про хабарників-лікарів, вчителів... колишній прикордонник задоволений? мета досягнута? життя його дитини починається з "хорошої" справи. не повезло дитині з батьком... "колишнім прикордонником". в прикордонних районах всі знають, що зароблені "поза зарплатою" гроші лікарів ні які порівняння не йдуть з такими ж у прикордонників...

Т
толя

СУД В ПЕРМИ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ ПРИЗНАЛ 14 ВРАЧЕЙ ВИНОВНЫМИ В ВЫДАЧЕ ЗАКЛЮЧЕНИЙ О НЕСУЩЕСТВУЮЩИХ БОЛЕЗНЯХ УКЛОНИСТОВ ОТ АРМИИ.ЗА 5 ЛЕТ МЕДИКИ УСПЕЛИ ПОМОЧЬ 38 МОЛОДЫМ ЛЮДЯМ ПОЛУЧИВ ЗА ЭТО 2,5 МИЛЛИОНА РУБЛЕЙ.ТЕПЕРЬ ИМ ПРИДЕТСЯ ЗАПЛАТИТЬ КРУПНЫЕ ШТРАФЫ " ИНТЕРФАКС" .Взятки були і при союзови, у нашів области они ся укоренили після визволителів . Старші люди кажуть, ош за чихів і мадяр такого почти ни було .Кажуть ош палинку даже не варили по селах.

9
911

Каждый здравомыслящий человек понимает,что медработник и любой другой гос. работник ,как и пограничник,не имеют достойную з/п и по этому вынужден зарабатывать "по серому" Живем по новому,все нормально :) Больше всего раздражает в общей ситуации то,что ничего не изменилось в лучшую сторону,хотя нашим сомарам ничего нового придумывать не надо,просто брать пример, а они все из пустого в порожнее....

Г
Гейза

Цей майбутній захисник - скорше всього не хотів щоб його призвали в АТО і тому погодився на цю підставу то му що в Берегові він відомий на такі витівки.

П
Пірошка

З таких бувших прикордонників стають - зрадники в АТО.Цей бувший прикордонник і на кордоні творив чудеса і змінив трьох жінок і не дивно що він так підставив лікаря який спостерігав вагітну та приймав роди.

1
123

Подождите, если у врача зарплата 1600 гривен, и он сделал свою работу (в данном случае принял роды), то его надо за это благодарить??? Он что, у себя дома их принял? Врачи не задумываются, откуда люди им деньги принесут - у простого работника к примеру с "Точприбора", у которого у самого зарплата 1500 гривен, жена родила - то отнеси врачу и всю свою зарплату и еще у кого-то займи или пару месяцев себе в чем-нибудь отказывай, лишь бы потом врача отблагодарить???????? Как врачи говорят - так ничего, они детские деньги получат...

НИ
нету истины

Взятка это очень плохо, когда человек не имея в кармане ни копейки не знает куда ему податься к какому врачу. Но у нас гнилая система медики получают зарплату меньше чем учителья, а простой госслужащий меньше чем уборщица. Как так можно? Ответственность в разы большая, а оплата наоборот.

1
1

Читаешь и офигиваешь насколько мораль отошла от нормальной, взятка это хорошо, а большая еще лучше. У меня зарплата не 1600 а 1800 грн. и я на нее живу, хреново, но живу и взяток не беру, так по вашей логике я должен благодарить врача за его работу? Если не устраивает зарплата пусть увольняется и работает на базаре (там больше заработает). Вот потому у нас Краавчук, Кучма, Ющенки и Януковичи и Порошенки считаются нормальными людьми, они умееют брать и не мало, потому такая страна, потому так и живем и пока эта мораль у народа не поменяются так и будет, кто больше урвал тот и прав и молодец, хвала ему.

ДЗ
до Закарпатця

інше діло коли вимагає гроші на перед, таке треба наказувати, але тоді треба і попа, і вчителя, і викладача інституту, і далі вище по ступеньці....Виходить що лиш лікарі сволоти ???

ДЗ
до Закарпатця

про що ви говорите??? сволота ??? та прожийте ви на 1600 грв. в теперішній час, коли на 150 грв. нічого не купиш. Коли до вас прийде сантехнік і поміняє кусок труби, вас не болить душа відвалити йому 50 баксів? а як поблагодарити лікаря, який звільнив вас від болю (у всі віки та роди благодарили лікарів), то вже сволота...

З
Закарпатець

Взяточник від хабарника, а може- хабарник від взяточника? Що то є? Закараптяя моє? Сволота. У державі війна йде, а ви бабки косите.Щоб ви вдавились.Чорт усіх вас до себе забере. Амінь.

Ю
Юра

готуємося через два місяці народжувати.приїдемо у мукачево.кажуть там працює жінка яка відповідально до всіх відноситься.а те шо деякі незнають правельно віддячитися лікарям.роздмухують такі накручені теми.пропоную зробити обшук у хаті прикордонника.знаючи шо обшук непросто зробити.лікар має раціонально відповісти.

МІ
між іншим

Сама що не є підстава, скільки помню себе, то медиків чорнять...Обідно те, що пишуть і говорять якраз-ті, котрі ніколи і копійкою не поблагодарили....

ЦБ
це банальна підстава!

Майже кожен знає хто за цим стоїть. За чією вказівкою або за чиїм замовленням це сьогодні робилося,

НЛ
находяться люди тим паче медики...

чого чморите медика? Погранцы файно заробляють і "заробляють", може гінеколог цігаретлики возив і сам платив погранцю, а в зону АТО медику тоже беруть.

Читайте також