Берегівський район залишився без Петрушки

19
12

Відповідне розпорядження "Про звільнення І.Петрушки..." було оприлюднено на сайті президента України.

"Звільнити Петрушку Іштвана Шімоновича з посади голови Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що таке рішення є чисто технічним, адже як раніше писало Mukachevo.net багаторічного голову Берегівської РДА призначають заступником голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова.

Зазначимо, що Іштван Петрушка працював на посаді голови РДА при Москалеві та підтримував на минулих президентських виборах Порошенка.

В листопаді 2019 року Іштван Петрушка знову очолив Берегівську РДА.

Також, раніше журналісти програми "Схеми" розповіли викриваючі факти, як дружина голови Берегівської РДА, в Києві, відчужує ласі шматки землі.

Пізніше, НАБУ вручило підозру дружині голови Берегівської РДА Ануш Балян.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

КП
Курю петрушку

Под шумок бабло не щепал

КП
Курю петрушку

А я накурений,читаю коменти, і розумію що я уже під кроваттю валяюсь от сміху

В
Віктор

Іштван Шімонович немало зробив для збереження на карті Берегівського р-н.Має великий досвід роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування.Це призначення надасть новий поштовх розвитку Закарпаття та рідної Берегівщини.Вітаємо!

Е
ембер

Одним придурком буде меньше у Берегові. Закарпаття, зустрічай дятла тупого!!!!

К
Кабан

Відно на фото шо лице напукло від спіртного!

ДІ
До Івана

Шановні Іван! Ви тоже наверно алкаш!

ІЗ
Іван з Берегова

До Берегово Шановний, а з чого ти взяв, що він алкаш? Ти з ним хоч раз пив? Ця людина вживає алкоголь вкрай рідко. Не потрібно писати неперевірену інформацію. І при всіх своїх мінусах він справді намагався щось робити для району. Принаймі, з бюджету не крав.

X
xxx

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club

Й
Йончи

LASZLO - ты наверное и есть петрушка. Хотя он так бы не написал:-)

L
Laszlo

Шкода...дуже багато зробив для району та міста теж!тримає слово і відповідальний.хай йому щастить на нові посаді.може получиться довести обїздну та будівництво границі.а ми тримаємо за нього кулаки!??

П
ПЕТРУШКА

А что ві хотелі? Я всех надуріл!! Біл я у народном фронте і всьо біло хорошо!!! Потом дружіл с Ляшком і тоже всьо хорошо!!!! Прі Януковіче я тоже всегда біл у каріта!!! Порошенко мене вобще друг, я ево всегда падержіваю!!! А Зеленскій понял что луче меня нікаво не найдьот!!!! От і імею!!!! Завтра может вобще в міністерство пайду!! Я очень умній і порядочний!!!! А то что моя жена землю бірьот, то ета ей земля не моя!!! Она мне машіну купіла - я радій!!!

Б
Берегово

Уже давно нада було алкаш!

Читайте також