Берегівський центр зайнятості провів виїзну акцію

3
0

На початку червня 2010 року фахівці Берегівського міськрайонного центру зайнятості провели виїзний масовий захід для мешканців сіл Бене, Четфолво, Оросієво за участю заступника директора та профільних спеціалістів Берегівського МРЦЗ, голови сільської ради і директора школи. Були присутні 15 безробітних, які перебувають на обліку в Берегівському МРЦЗ. Мета організації даного заходу – інформування про послуги служби зайнятості та активізація пошуку роботи незайнятого населення.

Під час заходу фахівці центру зайнятості надали інформаційно – консультаційні послуги та ознайомили присутніх з актуальніими вакансіями на ринку праці, з сучасними методами пошуку роботи.

Особлива увага була приділена наданню одноразової матеріальної допомоги на відкриття власної справи, а саме для розвитку сільського зеленого туризму. Ці села розміщені в мальовничому куточку нашого краю, куди приїжджають на відпочинок туристи з усієї України та закордону.

Під час виїзної акції фахівці Берегівського МРЦЗ розповіли про перевагу легального оформлення трудових відносин.

Голова сільської ради Андрій Сухан наголосив на необхідності тісної співпраці органів місцевого самоврядування та служби зайнятості, що сприятиме соціально – економічному розвитку села.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також