Берегово - офіційно залишилося без Партії регіонів

11
15

Як повідомив секретар Берегівської міської ради Віталій Кайнов сьогодні всі депутати фракції Партії регіонів у міській раді написали заяви про вихід з партії.

Також було оголошено про ліквідацію фракції ПР у міській раді.

Як повідомлялося, нині у Берегові, в приміщенні районної адміністрації відбувається закрите засідання голів районних осередків Партії регіонів за участі Ігоря Свища та нардепа Івана Бушка. Останні сьогодні офіційно повідомили, що вийшли з ПР. Однак поки що відмовляються коментувати по телефону те, що відбувається.

Коментарі

Б
берегівчанин

Риги у ліці Гулянича , Свіща під видом псевдоконкурса призначили Бунку головою рвйздраву, а пенсіонерку заввідділенням, туди де їм дорога була заказана всіма попередніми демократичними владами по одній простій причині , адекватний кадровий підбір, справедливість призначень,без корупції та хабарів. яку мені відомо проігноровано звернення депутатів, адекватно не вивчена ситуація. Отримали своє, а там хоч земля гори. Теперішні керіники на мою думку у цьому плані безпринципні, бездіяльні, а може цеїх і задовільняє? А як Берегівчани? Чи вони за це не відповідають? Чи просто все порішалось?

7
778

Вопросы медицины надо решать а не поднимать.к сожалению их решают так что скоро не останется медицины вообще!

АБ
Аспіріній Бонкович

Попередні коментарі безпідставні - Кустрьо хірург талановитий я це стверджую.А характер - особистий може не прийнятний для делетантів.Депутатом став щоб піднімати питання медицини району.

7
778

777 претендует на главного крючкодержателя и может быть на свой 60 летний юбилей ему подарят право самостоятельно выдавить прыщик на жопе бомжа.Конечно для етого крайне необходимо вступить вперспективную парти ю.

0
007

Хірург від Бога..... "приХватизував" хірургічне відділення лікарні. ніхто крім нього "великого" не може оперувати. хоча у відділенні є молоді й талановиті хірурги, які змушені миритися з таким самодурством. 777 ви не оригінал, ви на жаль, амеба!

С
саша

я б казав так - ні одного з них не можна приймати в жодну партію!!! людина яка зрадила один раз - повторить це ще раз!! вони всі чудово знали яку політичну силу вони представляють! і не трба з них робити жертв! чомусь 3 місяці назад ніхто з них не виходив з партії!

Б
БЕРЕГІВЧАНКА

До 777: Ну, звичайно, що так. Пану Кустрьо не дозволили б взяти в руки скальпель не будь він ЧЛЕНОМ ПР. Пффф, не підтримував ніколи. А можливо підтримував свої амбіції на власне світле майбутнє у лікарні.....

7
778

Да... 777.Хирургам от бога помогает Бог а не партия поетому хирурги и все остальные врачи должны молится Богу а не партиям. А ти 777 однако умееш скользить без мыла...

Р
Революціонер

Лишіть у покої людей. Вони нічого поганого не зробили. А коли зрозуміли хто такий Якунович то відразу всі вийшли. Молодці

7(
777 (оригінал)

Щодо Кустря. Я добре знаю його вподобання та політичні переконання. Він ніколи не підтримував ПР, а про примус - говорити не буду, хто вертівся в системі, добре знає, що саме давало право на роботу (ця практика існувала ще за комуністів - навіть бригадиром міг бути лише член партії). А він хірург від Бога і без цієї роботи не зміг би жити. Так що попередні коментарі безпідставні. Вірте на слово!

1
111

Кустрьо іде у виноградів ))))

Б
Береговчан

А куда хірург Кустрьо в зелені іде знову криса продажна

7(
777 (оригінал)

... вони забули сказати, що полишають посади та мандати, що отримали виключно завдяки партії регіонів. Їм не було віри вчора, не буде й завтра! За злочини проти власного народу потрібно відповідати, і питатимуть суворо. А є за що...

1
111

А как же Митнык !))))? в какую партию он пойдет !?

Б
било

Кайнов іде до Єдиного центру маріонєтка, продажна шкура

Читайте також