Берегово пофарбувалося у державні кольори - напередодні інавгурації Президента України (ФОТО)

7
28

Ввечері 6 червня, напередодні інавгурації Президента України Петра Порошенка, в'їзд до міста Берегово з боку Мукачева теж пофарбували у державні кольори.

Взяли участь в акції депутати міської ради, активісти Майдану та навіть діти.

"Настрій у нас чудовий!, - каже депутат міськради Ольга Бізіля. - Нарешті країна матиме справді народного керівника, Президента, якого обрано більшістю. Дуже сподіваємося, що і в державі, і на Закарпатті все почне змінюватися на краще. А ще, як і всі українці, чекаємо, аби запанував мир на нашій землі. Україна - неделима, єдина і непереможна. Маємо триматися разом і будувати нашу державу спільно".

Нагадаємо, що у Берегові за Петра Порошенка проголосувало майже 72% виборців - це найкращий результат серед міст Закарпаття.

Мукчаево.net  

Коментарі

VV
Vovkunovych Vasyl

Націю творять романтики,а Закон про люстрацію вже дійсно чекати недовго.

P
Phil

а синей краски не хватило ?

И
иштвану

шо ти мелеш чоловіче?

И
иштван

Бабяк пидраз.ним останетса.Голубой и есть голубой .Значит хрен любит.Лендел молодец.Девушек любит.Настоящий мужчина.Уважаю.

:
:)

чікош плаче за бізілью! авон заставте продавати макіаж лише жовтого та блакитного цвіту! від сяну до дону фарбуйте!

LA
law and order * *

Хотів би запропонувати місцевій владі дещо: в Угорщині я Їздив і не бачив жодного "лежачого поліцейського". Чого? Все досить просто: якщо стоїть знак "30 км", то жоден Лексус не їде більше встановленої швидкості. В нас влади немає, якби вона була був би порядок. Але цього нікому не потрібно: ні простим людям, які звикли унижатися і давати хабарі, і чиновникам, які звикли нічого не робити і брати хабарі. МИ НІКОЛИ НЕ БУДЕМО ЖИТИ КРАЩЕ :-( Ми цього самі не хочемо. Ми не хочемо навести лад у своєму домі. Господар Мукачева ( чи господар ? ) на своїй вулиці має 3 "лежачих полцейських" - за яким правом? У господаря Мукачева в центрі міста парковка таксі - хто давав дозвіл на парковку таксі в історичному центрі міста? Де влада ?

Р
Роберт

law and order, молодець, ти правий на 100%!

З
Закарпатец

Мэр Мукачева и Берегова выпивают под патриотические тосты горилку. За самостийность выпили, за незалежнiсть выпили, за пана Бандеру выпили, уже и тостов не осталось, а горилка еще есть. Тут Мэр Берегова и говорит: - А выпьемо, кумэ, за кiтайскiх педерастiв! - ????!!! - Так вони такi ж, як и мы - ЖОВТО-БЛАКИТНI!

ДL
До law and order * *

Респект. Прав на 100%.

LA
law and order * *

Шановні, я читаю Ваші коментарі і дивуюся. Невже пофарбовані назви міст у державні кольори є проявом поваги до держави?. Чистої води популізм. Я щойно з Угорщини, там не фарбують назви міст у державні кольори: там дотримуються правил дорожнього руху, там нормальні дороги, там вартість комунальних послуг адекватна до рівня заробітної плати, там поліція хабарів не бере... ( можна продовжувати до безкінечності ). Ось це і є повага до держави, громадяни шанують її. А ми все фарбуємо...Завтра здохнемо, бо вартість комунальних послуг + збільшення цін абсолютно на все зробили майже все населення держави біднішими приблизно на 50-70 відсотків за останні пів-року. У нормальній країні населення вже давно б вийшло на вулиці з протестами, а ми все фарбуємо...Фарбуйте...

Ф
Фрей

УМНИЧКИ ! СЛАВА УКРАИНЕ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Б
берегивчанин

Пацани успокойтесь.Бизилю живой не возьмеш.Достала нас эта женщина.Надо решать.В Берегове нам с ней уже тесно.Гайдош бил-недобил.Бабяк питалса-неполучилось.Ничего.Зато у нас вийдет.Пацани-ми сила.

К
комик

бездельники это те, что пиво пьют и между этим занятием с.ут в интернете.

K
komi1977

ненормальные бездельники

7
777

Клас.Берегово 950 на жовто-блакитному фоні.Ха-ха-ха....До цього треба було додуматися.

О
Ольга

Гізіля - провокатор. I ще вона чекайе миру? Негайно -> у Чiкош.

У
Українець

Чуєш, угорцу: злодій всіх вважає злодіями, а порядна людина всіх має за порядних людей.

Г
Гуцул

Istvan вже купив у Роберта Шоша Червону, Зелену, Білу фарби, а тут партірти випередили. Печалька, бля.

ДІ
до Іштвана

А ти замість того щоб щось корисне зробити для міста-постійно квакаєш.Хто тобі мішав це покрасити.А вони молодці ,всіх хто на фото ми поважаємо.Приємно бачити такі починання.Так тримати!А на ідіотів не звертайте уваги.Скоро для них все закінчиться.

I
Istvan

да ні... теперь свободівці та правосеки нарешті можуть задоволено посідити під цим обеліском, та мастурбувати з велічезною посмішкою на морді...

8
888

Ну ти й наівний. Не бачиш шо вже під Кабміном стоять з плакатами Де гроші солдат? Зібрали міліони а на військових не тратять, як завжди хтось лоханув всю Україну. Відправляйте ще смс, може їм мало зібраних міліонів. У нас поки не купиш і не принесеш - то не будуть мати.

7
777

Хтось випадково не рахував,скільки грошей пішло по області на цей цирк?Краще б ті гроші перевели бідним солдатам.

Ш
Шонию

На еще одну банку синей краски денег не хватило? Или Роберт Шош зажал посодействовать. Синим покрасили как обычно, лем би було.

У
угорцю

Кожен судить по собі!!!!!!

9
911

І до Берегова прийшла Україна!!!

С
Саша

Ну нарешти Берегово украинське.Молодци.Настоящи патриоти.Хвалю.А де Вовкунович?Люструе дальше. Скоро долюструеться.Недовго чекати.

Ш
Шони

краска куплена в магазине "Стронг" (владелец Роберт Шош). есть чек :)

У
Угорец

Пиар от ЕЦ чистой воды популизм.Краска украдена с УЗ "Закарпаття"

Читайте також