Берегово сидить без води: одразу дві аварії на водогоні (ФОТО)

21
4

Вчора у Берегові у зв'язку з аварією на водогоні по вул. Балудянського було перекрито водопостачання в цьому районі міста. У ході робіт виявлено, що поблизу аварійної труби проходить електрокабель. Тому для ліквідації аварії було залучено ще й працівників "Закарпаттяобленерго".

Сьогодні стало відомо, що на водогоні на вул. Балудянського аварію ліквідовано. Проте сталася ще одна аварія на центральному водогоні при в'їзді в Берегово (з боку Мужієва).

- Водопостачання по місту тимчасово відсутнє. Наразі всі сили направлено на ліквідацію цієї проблеми, - повідомив мер міста Золтан Бабяк.

За інформацією Mukachevo.net у спільному українсько-угорському підприємстві "Водоканалі Карпатвіз", яке обслуговує Берегово питною водою та займається водовідведенням, готуються до певної реорганізації.


До речі, сьогодні у римо-католиків Закарпаття перший Адвент до Різдва Христового. 

Коментарі

S
SOS

ДАЙТЕ ДАВЛЕНИЕ ВОДЫ В ПЯТИЭТАЖКИ !!!!!!!

КС
Китайская стена

И вот живой пример. Летом делали *новый водопровод * возле Китайской стены по ул, Мужайской 34, и что в результате - напор стал вдвое меньше чем был. на 4-5 этажи вода еле доходит. Дозвониться на водоканал до Галайды песполезно. так как и вызвать очисную машину- фекалку. Фекалка работает Только возле второго дома, потому что там живет пабочий этого предпритятия МИГОВИЧ, и под евго квартирой фекалка астый гость. Вот так работает у нас *КАРПАТВИЗ*.

П
Пішта

Та води й так повно, най на улицю вийдуть.

F
faza220u

уже задолбали с авариями !!!!!!!!!! здесь проблема не с водоснабжением !!!! а с водоотводом !!! только дождик и в городе воду отключают, очисные в Чизае не стоки очищают, а бабки отмывают !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також