Берегово з гумінатарною місією відвідала дружина Віктор Орбана

26
0

8 жовтня разом з представниками Угорської Екуменічної Служби Допомоги до Берегова завітала дружина прем'єр-міністра Угорщини Аніко Леваі.

Вона, як посол доброї волі, на громадських засадах допомагає громадським організаціям, які займаються благодійністю. Зокрема у Берегові впроваджується проект допомоги 100 дітям із бідних родин, які мають проблеми з навчанням та потребують підтримки. Їм було вручено корисні подарунки, які допоможуть їм у здобутті знань. Міжнародний проект здійснюється на базі організації ADVANCE (Закарпатський центр розвитку та консультацій «Едванс»), керівник - Іван Геревич.

Також голова Угорської Екуменічної Служби Допомоги Ласло Лехел повідомив, що місія далі рушає у Івано-Франківськ, де планують надати біженцям та переселенцям зі сходу Україну гуманітарну допомогу - зимовий комплект одягу, ковдри та білизну. Всього для 70 сімей.

У червні уряд Угорщини вже надав гуманітарну допомогу сім'ям, які тимчасово переміщені з території Криму та східних областей України і проживають в Івано-Франківську та області. Представники Угорської екуменічної служби допомоги передали біженцям продукти харчування, засоби особистої гігієни та дитячі речі.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також