Берегово знову сидить без води - не витримує старий водогін (ФОТО)

6
2

Сьогодні у Берегові на розі вулиць Мужайської та Венеліна Гуци сталася аварія на водогоні. Туди негайно прибула ремонтна бригада «Водоканалу Карпатвіз» на чолі з Йосипом Галайдою. Така прикрість сталася через катастрофічний стан системи водогону, - повідомляють у Берегівській міській раді.

Місце аварії також оглянули Михайло Ляшко та Вячеслав Гладун. Наразі наслідки проблеми усувають, а водопостачання обіцяють поновити найближчим часом.

Водогін у Берегові терміново потребує капітального ремонту. Про це вкотре наголосив на останній сесії міської ради керівник берегівського «Водоканалу Карпатвіз» Йосип Галайда. Також він повідомив про те, що з кожним днем накопичується заборгованість споживачів перед підприємством. В результаті водоканал не може більше працювати у звичному режимі. 

Також було запропоновано боротися з боржниками - і застосовувати спеціальний пристрій, за допомоги якого відключатимуть злісних боржників від водопостачання. Керівник «Водоканалу Карпатвіз» наголосив, що спочатку власників квартири або будинку попередять та дадуть шанс розрахуватися з боргами. Якщо і це не подіє - тоді застосують радикальні засоби. 

Коментарі

Б
Берегівчанин

Шановний олександр Бабяк Бабяком... з нього толку мало...точніше нічого він піжон тай годі, але Пфейфауф це людина з Великої літери говоріть, що хочете але це порядочна добросовісна і законопослушна людина від якої можна багато чому навчитися!

О
Олександр

Бобяк не знає проблеми водозабезпечення,і ніколи знати не буде .Для нього це висока математика.Тому важко прийдеться Галайді.Хіба знову повернуть йому серйозного спеціаліста,,ГОЛОВНОГО АЛКОГОЛІКА ДЕПУТАТА ПФЕЙФАУФА від партії Бобяка.

Читайте також