Берегову знову обіцяють об'їзну дорогу

8
8

Про будівництво транспортної розв'язки повідомили в пресслужбі "Укравтодору".

Зокрема, у планах "Укравтодору" на 2020 рік є і будівництво об’їзної м. Берегове, що "дозволить значно підвищити привабливість України на ринку міжнародних автомобільних перевезень".

Загалом у 2020 році "Укравтодор" планує побудувати та реконструювати 9 об'їзних шляхів України загальною протяжністю 101,5 км.

Нагадаємо, спорудження об'їзної довкола Берегова, протяжністю 14 км, мали розпочати ще в 2017-му році.

Як писало Мukachevo.net, роботи з будівництва шляху не розпочаті через бюрократичну процедуру оформлення документації та викупу ділянок, якими має пролягати дорога.

Зауважимо, що наша редакція ретельно слідкує за ситуацію з спорудженням об'їзної навколо Берегова: від заяви угорського уряду про готовність надати 50 мільйонів євро кредиту на цей проект та затвердження кредиту українським урядом, до проблеми, які виникають одна за одною. Про це ви можете дізнатися у наших публікаціях:

Коментарі

П
Петрушка

Оно сказала что я самая умний.Мама Ануша сказал что я не переживала,он все решила за меня.Мне толко ее надо чуть чуть трахатся.

A
Aнуша

Ez a kocsog petruska szetlopta mar a jarast.Most megint megszedi magat.Ezert nem sajnalta a 100 ezer eurot a szekert,mert tobbszorosen lopja vissza.Szegyen Zelenszkire,hogy egy analfabeta ember meg tudta venni 100 ezer euroert.Erdekes,miert hallgat a kis Margitics mint a nyul,hisz o is tud a petruska lopasairol.Szegyen.

Т
тарас

дебіл Петрушка не хоче бути головою Ода.Всім говорить, що у Київі йому пропонували посаду голови Ода,але йому це потрибно бо тут у нас всі дебіли та немає з ким робити.Бондік призначив голів рда тупих,один тільки він знеє тільки роботу.та йому терминово треба зібрати грошей,адже він вивалив 100 тис. євро за посаду голови рда.

FP
Fekete Pako

Ezek a Petruskaek es Babjak is Kocogok Kocogok Mar reg megkelet csinalni mindent Kocog rarsasag

БЗ
Бабяк Золіка

До Мукачево нет.А почему когда ви говорите про Берегово так я на Изображении нестою на мосту Пофотканий ? Так я первое Лицо Берегова ! Вам ето нужно вчитивать когда пишете про Берегово мое фото ето Берегово ! Берегово ето Я я ето Берегово ! Я Супер Бабяк Мен

ПІ
Петрушка Іштван Берегівський РДА

Оно Говорило что только в 10 раз дорожче а плюс Бактянсько Лужанськи землі Ануше то да тоже Мойе ! Але нежалейте от нас я много Работаю рано вечер делаю чтоб Береговский район жил горошо ! Но виже бачите чтоточень красиво все Розвиваетса а я тоже очень Розумний вже и читать по Украйонски Знаю

B
Beregovo

Раз продали землі своїм а тепер викупають в 50 раз дороже схема супер??

ЙП
Йоні Папо

Бачите тут Є Досягнення Славновідомого в 3 призначеного Голови Берегівського Адміністрації Сволоча Петрушки Іштвана .Він даже це неміг доробити щоб все оформити ! Зробити щоб в 2017-2018 році вже почалося будівництво а ще цього Лоха знов призначили Головою вот це і доказ що він пустий порожній Х....йло!Тепер знову 5 років буде дебіл Оформляти документи але вони в Адміністрації нестихають

Читайте також