Бережіться браконьєри: На Закарпатті з'явився рибоохоронний патруль

8
3

Патрульні для проведення рибоохоронних рейдів будуть оснащені сучасною технікою та паливно-мастильними матеріалами.

В упралінні повідомляють, що за результатами відкритих конкурсів було відібрано на посади 9 державних інспекторів відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль».

Новостворені патрульні, пройшли навчання на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) та приступили до моніторингу та патрулювання водних об’єктів області. 

— Очікується, що вже найближчим часом ефективність реформи в регіоні буде доведена. Працівники Закарпатського рибоохороноого патруля готові виявляти порушення законодавства на водоймах, відкриті до діалогу з рибалками і  громадськістю. Наразі вживаються заходи щодо  організації спільних з правоохоронними органами рейдів, посилення боротьби з браконьєрством та забезпечення належного контролю за дотриманням законодавства про охорону водних біоресурсів, — йдеться у повідомленні.

З метою оперативного повідомлення Закарпатського рибоохороноого патруля про порушення законодавства у зазначеній галузі закарпатців просять звертатися за номерами телефонів 066 3750740 та 098 5856164.

Коментарі

М
Мирослав

...І ще, чесно-кажучи, чомусь важко віриться у те що нова служба буде сумлінно виконувати свої обов'язки... але хотілося б... треба щоб у наших людей які тут живуть змінилось щось у їхніх головах: не можна постійно та регулярно, все що живе, з особливою жадібністю нищити абсолютно не думаючи про день завтрашній.

М
Мирослав

Давно потрібно було рейди проводити, знаю особисто як минулого року на Латориці, біля 3-4 годин ранку, від Паланківського мосту і вниз майже до Н.Давидкова на лодці з електроудкою 3,14дараси (кажуть місні рибалки, що то Давидківські) б'ють регулярно рибу мішками і нікого не бояться!!! Дуже хочу щоб вже навели порядок з цими браконьєрами-балбесами яким пофіг на все і на всіх.

В
вiталька

Пфф, ще одні "чесні і ніпадкупні", яким буде пох..не так, які за окрему грошову винагороду будуть "понімать, прощать і отускать" риболовів, які будуть "..порушувати законодавство на водоймах".

Читайте також