Беркели vs Андріюк: Рахівські регіонали не можуть поділити владу

12
3

У районі уже не перший рік тривають внутрішньопартійні міжусобиці: запеклий регіонал Микола Беркела разом з сином, який очолює райраду, та голова РДА Дмитро Андріюк ведуть війну на знищення.

Як йдеться у статті "Як рахівські регіонали не можуть поділити владу в районі", усе почалося після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича та початку переділу сфер впливу на місцях - зокрема і між регіоналами.

"Ситуація погіршилася після місцевих виборів, на яких регіонали здобули формальну перемогу, закріпивши за собою окрім посади голови РДА, ще й очільника райради. Сім'я Беркел наполягала, що високий партійний результат - це результат їхньої багаторічної роботи батька та сина, натомість Андріюк - що гарні показники забезпечив він через вертикаль РДА", - пише місцевий новинний портал Rakhiv.in.

Єдине, що схаменуло регіоналів, йдеться у статті, - це Євромайдан, зокрема і в Рахові, адже тут опозиційні депутати у Рахівській райраді поставили питання про позбавлення РДА повноважень за зразком того, як це зробили депутати львівської облради. Відтак, з п'ятниці, 20 грудня Рахівська райрада заблокована і перетворилася на поле нової битви, де програти регіонали, маючи 2 ключові посади в районі, програти не мають права.

Коментарі

Г
Гуцулка

Дмитро Андріюк - добрий і чесний чоловік, ЛЮДИНА, який працює на благо нашого краю так, як до теперішнього часу ніхто не працював (нові площі, школи, Ж/Д вокзал та багато іншого)і ніякими своїми "статейками"-провокаціями ви цього не змінете!!! Завидуйте нам, що у нас такий є, тому, що ваш політик знає тільки самі дешеві цукерки роздавати нашим дітям, які не продали у "Барві".

П
ПРАВДА

Якщо ми почали говорити, що хтось не може поділити владу, то чому тут немає статі про інші партії. Адже вони зараз друзі ,а через деякий час кожеш буде рватись до крісла ,а відповідь така це сайт протів регіоналів тут лише те що Балога дбає про свій край, у мене до вас таке питання коли саме він дбав коли разом із Питьовков дарив чайники ?? У вас сайт продажний от вся відповідь

С
сергій

Дмитро Дмитрович дійсно сильна особистість не лише фізично ,а і морально.Так що трясіться суперники,бо його подолати вам слабо!!!

Читайте також